A Street Food, mint új gasztronómiai irányzat és a minőségi étkezés kapcsolata.
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | étkezési kultúra gasztronómia gasztrotörténet vendéglátás vendéglátóipar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36794 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg36794 | ||
| 005 | 20210922091214.0 | ||
| 008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Jánosi Krisztián | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Street Food, mint új gasztronómiai irányzat és a minőségi étkezés kapcsolata. |c Jánosi Krisztián |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A Street Food, mint új gasztronómiai irányzat és a minőségi étkezés kapcsolata.Szakdolgozatomban bemutatom a Street Food irányzatot magát és minőségbeli aspektusait. A dolgozatom első felében bemutatom különbözős szakirodalmak és saját tudásom alapján a fogalmi meghatározásokat, említve a Junk Food-ot és a Fast Food-ot. Továbbá bemutatom röviden a magyar gasztronómia történetét. Végül beszámolok a magyarországi Street Food megjelenéséről és térhódításáról, megemlítve a Food Truck-kokat is. A dolgozat második felében a primer kutatásom kapott helyet, melyben kutatási kérdéseimre keresem a választ. Fontos megemlítenem, hogy a dolgozat a koronavírus járvány okozta helyzettől függetlenül készült.Készítette: Jánosi Krisztián, 2021 | |
| 695 | |a étkezési kultúra | ||
| 695 | |a gasztronómia | ||
| 695 | |a gasztrotörténet | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 695 | |a vendéglátóipar | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36794/1/Szakdolgozat-2021-Ja%CC%81nosi%20Krisztia%CC%81n-JFK2XI.pdf |z Dokumentum-elérés |