A Street Food, mint új gasztronómiai irányzat és a minőségi étkezés kapcsolata.
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | étkezési kultúra gasztronómia gasztrotörténet vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36794 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg36794 | ||
005 | 20210922091214.0 | ||
008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Jánosi Krisztián | |
245 | 1 | 2 | |a A Street Food, mint új gasztronómiai irányzat és a minőségi étkezés kapcsolata. |c Jánosi Krisztián |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A Street Food, mint új gasztronómiai irányzat és a minőségi étkezés kapcsolata.Szakdolgozatomban bemutatom a Street Food irányzatot magát és minőségbeli aspektusait. A dolgozatom első felében bemutatom különbözős szakirodalmak és saját tudásom alapján a fogalmi meghatározásokat, említve a Junk Food-ot és a Fast Food-ot. Továbbá bemutatom röviden a magyar gasztronómia történetét. Végül beszámolok a magyarországi Street Food megjelenéséről és térhódításáról, megemlítve a Food Truck-kokat is. A dolgozat második felében a primer kutatásom kapott helyet, melyben kutatási kérdéseimre keresem a választ. Fontos megemlítenem, hogy a dolgozat a koronavírus járvány okozta helyzettől függetlenül készült.Készítette: Jánosi Krisztián, 2021 | |
695 | |a étkezési kultúra | ||
695 | |a gasztronómia | ||
695 | |a gasztrotörténet | ||
695 | |a vendéglátás | ||
695 | |a vendéglátóipar | ||
700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36794/1/Szakdolgozat-2021-Ja%CC%81nosi%20Krisztia%CC%81n-JFK2XI.pdf |z Dokumentum-elérés |