A Street Food, mint új gasztronómiai irányzat és a minőségi étkezés kapcsolata.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Jánosi Krisztián
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:étkezési kultúra
gasztronómia
gasztrotörténet
vendéglátás
vendéglátóipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36794

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg36794
005 20210922091214.0
008 210922suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Jánosi Krisztián 
245 1 2 |a A Street Food, mint új gasztronómiai irányzat és a minőségi étkezés kapcsolata.  |c Jánosi Krisztián  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A Street Food, mint új gasztronómiai irányzat és a minőségi étkezés kapcsolata.Szakdolgozatomban bemutatom a Street Food irányzatot magát és minőségbeli aspektusait. A dolgozatom első felében bemutatom különbözős szakirodalmak és saját tudásom alapján a fogalmi meghatározásokat, említve a Junk Food-ot és a Fast Food-ot. Továbbá bemutatom röviden a magyar gasztronómia történetét. Végül beszámolok a magyarországi Street Food megjelenéséről és térhódításáról, megemlítve a Food Truck-kokat is. A dolgozat második felében a primer kutatásom kapott helyet, melyben kutatási kérdéseimre keresem a választ. Fontos megemlítenem, hogy a dolgozat a koronavírus járvány okozta helyzettől függetlenül készült.Készítette: Jánosi Krisztián, 2021 
695 |a étkezési kultúra 
695 |a gasztronómia 
695 |a gasztrotörténet 
695 |a vendéglátás 
695 |a vendéglátóipar 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36794/1/Szakdolgozat-2021-Ja%CC%81nosi%20Krisztia%CC%81n-JFK2XI.pdf  |z Dokumentum-elérés