Jaromír- A cseh sörök háza
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | cseh értékesítés import sör vállalkozás ismertetése |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/36836 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg36836 | ||
| 005 | 20210922091958.0 | ||
| 008 | 210922suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kiss-Bakos Beáta | |
| 245 | 1 | 0 | |a Jaromír- A cseh sörök háza |c Kiss-Bakos Beáta |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A szakdolgozatom témájaként a Jaromír vendéglátóhelyek itallapján szereplő sörök és annak értékesítését választottam. A dolgozatom elején ismertetném a sörök történelmét, továbbá a sör készítés befolyásoló tényezőit. A sörgyárak formáit is bemutattam a házi sörfőzdéktől egészen az országos gyártásig. Ezen kívül szekunder kutatásomban beszámoltam még a két közvetlen sörgyárról, akikkel együttműködnek. A primer kutatásaim egy online kérdőívben és egy mély interjúban nyilvánul meg. Az kérdőívben a kitöltők fogyasztási szokásait mértem fel, melyek a Jaromír sörházak fogyasztó vendégeire jellemzőek. Hogy jobban megismerhessem a cég mögötti gondolkodást és a jelenlegi fennálló helyzetet, mély interjút készítettem a vállalkozás tulajdonosával, illetve kérdeztem a jövőbeni tervekről. A hipotéziseim között az online marketing kihasználatlanságát és a nemek és korosztályos különbségeket vettetem fel, ezen problémákra próbáltam megoldásokat találni. | |
| 695 | |a cseh | ||
| 695 | |a értékesítés | ||
| 695 | |a import | ||
| 695 | |a sör | ||
| 695 | |a vállalkozás ismertetése | ||
| 700 | 1 | |a Nagy Mihály |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/36836/1/Kiss-Bakos%20Be%C3%A1ta%20U6ONY2.pdf |z Dokumentum-elérés |