A cukrászdai kínálat és vásárlási szokások

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Asztalos Márk
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:cukrászat
francia desszertek
hagyományos sütemények
kereslet
kínálat
mentes életmód
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/36905
Leíró adatok
Kivonat:Tisztelt Olvasó!Dolgozatomban, a cukrászdai kínálatot és a vásárlási szokásokat hasonlítottam össze. Némi cukrász történelem után, bemutatom a jellegzetes tésztákat és tölteléket, amelyeket a legtöbbet használnak. Bemutatom a francia cukrászat, legnépszerűbb alapanyagait, desszertjeit, illetve azt is, hogy az évek során, milyen változásokon, újításokon ment keresztül. Ezután, egy általam összeállított kérdőív alapján, bemutatom a kitöltők által, a legkedveltebb édes cukrásztermékeket és péktermékeket. Szó lesz arról is, hogy kinek, miért tetszik jobban a hagyományos magyar sütemények, illetve a francia desszertek ízvilága. Mivel úgy gondolom, hogy fontos beszélni róla, így bemutatom a mentes sütemények iránti kereslet vonalát, emellett azt is, hogy a hagyományos alapanyagokat, hogy érdemes helyettesíteni, és miért ily módon használjuk.