Gasztronómiai kínálat (bajai halászlé) szerepe Baja város turizmusában

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Friedrich Barbara
Other Authors: Karsai Dr. Árpád
Format: Thesis
Kulcsszavak:Baja
gasztronómia
halászlé
kínálat
turizmus
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/37033

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg37033
005 20210922092651.0
008 210922suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Friedrich Barbara 
245 1 0 |a Gasztronómiai kínálat (bajai halászlé) szerepe Baja város turizmusában  |c Friedrich Barbara  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Dolgozatom középpontjában a bajai halászlé áll, mint gasztronómiai kínálat szerepe Baja város turizmusában. Kutatási kérdéseimre a szakirodalom áttekintésével, interjúk és kérdőív által nyert információk segítségével válaszoltam meg. Vizsgálatom során arra kerestem a választ, milyen szereppel bír a bajai halászlé jelenleg, illetve milyen szerep adható még neki. Megvizsgáltam a hozzá tartozó gasztronómiai és kulturális fesztivált és annak hatását a város életére. 
695 |a Baja 
695 |a gasztronómia 
695 |a halászlé 
695 |a kínálat 
695 |a turizmus 
700 1 |a Karsai Dr. Árpád  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/37033/1/Friedrich.Barbara_T3HDZ2_gkszbvt.pdf  |z Dokumentum-elérés