Minden, ami sajt! Avagy a sajtok általános jellemzése és a hazai kézműves sajtok jelentősége a gasztronómiai rendezvényeken és vendéglátásban.
Elmentve itt :
Szerző: | Farkas Luca |
---|---|
További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | étterem Fejér megye kézműves Míves Tejmanufaktúra sajt |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39226 |
Hasonló tételek
Kézmuves sajtok felhasználása a vendéglátásban - Igmándi Sajtmuhely termékeinek bemutatása
: Létai Flóra
: Létai Flóra
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
Kézműves sajtok piaci lehetőségeinek vizsgálata a hazai kistermelők által készített termékek vonatkozásában
: Kiss János Krisztián
: Kiss János Krisztián
Olasz sajtok fogyasztása az országeredet-imázs tükrében
: Szántó Kitti
: Szántó Kitti
Éttermi melegtészták, hideg édességek, sajtok és gyümölcsök az Aquincum Hotelben
: Sebők Csilla
: Sebők Csilla
Éttermi meleg tészták,hideg édességek, gyümölcsök és sajtok választéka az Aquincum Hotelben
: Mezei Kinga
: Mezei Kinga
Minden, ami a márka körül forog. Brand aktiváció a magyar csapágypiacon
: Szabados Anna
: Szabados Anna
A „Minden, ami NŐ” szépségipari cég piaci versenyhelyzetének bemutatása és elemzése
: Dudás Kata
: Dudás Kata
A sajt szerepe a világ gasztronómiájában és hazánkban.
: Wagner Viktória
: Wagner Viktória
Környezetbarát Catering,zöld Horeca termékek a vendéglátásban,rendezvényeken
: Nagy Enikő
: Nagy Enikő
Minden ami workflow, az eXtension tool bevezetése a DT ICSS-nél
: Tóth Sándor
: Tóth Sándor
Sikeres énmárka létrehozása és fenntartása a Youtube-on - Minden, ami a youtuberkedés mögött van
: Csecse Attila
: Csecse Attila
Látványvilág a rendezvényeken
: Nagy Zsófia
: Nagy Zsófia
A kézműves sörök megjelenése a vendéglátásban
: Gattyán Péter
: Gattyán Péter
A kézműves termékek szerepe a vendéglátásban
: Fekszi Emese
: Fekszi Emese
Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban
: Botos Ákos
: Botos Ákos
Mixin - Egy kattintással minden!
: Kiss Luca Blanka
: Kiss Luca Blanka
Kistermelői és kézműves élelmiszertermékek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Varga Rita
: Varga Rita
A Tokaji borok megjelenése rendezvényeken
: Erdélyi Dalma
: Erdélyi Dalma
Frizura minden áron?
: Horváth Anna Zsófia
: Horváth Anna Zsófia
Specialitások a vendéglátásban–Az esküvőszervezés gasztronómiai sajátosságai
: Zala Vivien Jázmin
: Zala Vivien Jázmin
Környezetbarát energiafelhasználás avagy A megújuló energiaforrások általános jellemzése, az Európai Unióban és hazánkban betöltött szerepe
: Pap Éva
: Pap Éva
A kézműves magyar ízek vásárának marketingkommunikációs jelentősége
: Tomasovics Viktória
: Tomasovics Viktória
Mentes és hagyományos desszertek a rendezvényeken
: Kónya Barbara
: Kónya Barbara
A munkaerő-gazdálkodás jelentősége különleges ünnepi rendezvényeken a Corinthia Hotel Budapest példáján keresztül
: Balogh Melinda Éva
: Balogh Melinda Éva
A balatonboglári borvidék feltérképezése, borainak jellemzése és a vendéglátásban való felhasználása
: Zódor Zoltán
: Zódor Zoltán
Minden, amit a reklámról tudni lehet és kell
: Farkas Laura
: Farkas Laura
Bio, helyi és kézműves élelmiszerek szerepe a hétköznapokban és a vendéglátásban
: Börzsönyi Dóra
: Börzsönyi Dóra
Gasztronómiai irányzatok múltja,jelene és jövője a magyar vendéglátásban
: Takaró Márk
: Takaró Márk
Gasztronómiai, borászati rendezvények turisztikai jelentősége, országimázs formálása
: Palincsár Dorina
: Palincsár Dorina
A kávéházi kultúra jelentősége Budapest gasztronómiai életében
: Székvári Barna
: Székvári Barna
Egy város minden útjának bejárása
: Cseresnyés Attila
: Cseresnyés Attila
Street Food, mint gasztronómiai irányzat és helye a minőségi vendéglátásban
: Kovács Kitti
: Kovács Kitti
Kötelező női kvóta, avagy ez már túllép minden határon
: Bende Kata
: Bende Kata
A Cezar Pincészet borainak bemutatása és gasztronómiai jelentősége
: Tot Stefánia
: Tot Stefánia
Minden, amit a közraktározásról tudni érdemes
: Jakab Ramóna
: Jakab Ramóna
Adóparadicsomok-és ami mögötte van
: Nagy Ádám Tamás
: Nagy Ádám Tamás
Az Antenna Hungária Zrt. elemzése, avagy Digitális műsorszolgáltatást minden háztartásnak
: Érsek-Csanádi Alexandra
: Érsek-Csanádi Alexandra
Hasonló tételek
-
Kézmuves sajtok felhasználása a vendéglátásban - Igmándi Sajtmuhely termékeinek bemutatása
: Létai Flóra -
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya -
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya -
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya -
Kézműves sajtok piaci lehetőségeinek vizsgálata a hazai kistermelők által készített termékek vonatkozásában
: Kiss János Krisztián