Egészség- és környezettudatos étkezési trendek hatása a hazai rendezvények gasztronómiai kínálatára
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | egészségtudatosság fenntarthatóság gasztronómia környezettudatosság rendezvények |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39246 |
Kivonat: | Az egészség- és a környezettudatosság erősödése napjaink igen aktuális megatrendjei, melyek figyelembevétele remélhetőleg a jövőben is egyre nagyobb jelentőséget fog nyerni. A kutatás célja, hogy egy átfogó képet nyújtson a rendezvényszervezőknek és tájékoztassa a rendezvények gasztronómiai kínálatának jövendő megrendelőit is a legaktuálisabb egészség- és környezettudatossággal összefüggő étkezési trendekről, azok követőiről és számukról, hogy ezáltal jobban megismerjék ezt a célcsoportot és igényeiket. Így lehetőség adódik arra, hogy az adott rendezvénytípusok sikerességét optimalizálni lehessen a gasztronómiai kínálatuk által. Továbbá mellékes célom, hogy felhívjam a figyelmet a környezettudatos étkezés igényének mértékére, így a rendezvények megrendelői, szervezői és résztvevői mellett talán egy kicsit a környezet is profitálni tud a gasztronómiai kínálat összetételének változásából. |
---|