Egészség- és környezettudatos étkezési trendek hatása a hazai rendezvények gasztronómiai kínálatára
Saved in:
Main Author: | Busai Réka |
---|---|
Other Authors: | Gancsovné Rossi Krisztina |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | egészségtudatosság fenntarthatóság gasztronómia környezettudatosság rendezvények |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39246 |
Similar Items
Nemzetközi trendek hatása a magyar cukrászdák kínálatára
: Kovács Gabriella
: Kovács Gabriella
A gasztronómiai rendezvények lebonyolítása, szervezése
: Kertész Nikolett
: Kertész Nikolett
Gasztronómiai trendek, újdonságok a rendezvénypiac területén
: Répás Melinda
: Répás Melinda
Top gasztronómiai trendek vizsgálata felnőttek körében
: Hirschler Rebeka
: Hirschler Rebeka
Gasztronómiai rendezvények helyzete Bács-Kiskun vármegyében
: Szabó Dorina Brigitta
: Szabó Dorina Brigitta
Tematikus rendezvények megszervezése, lebonyolítása és gasztronómiai hátterének bemutatása hazai példákon keresztül
: Ábrám Evelin
: Ábrám Evelin
Gasztronómiai rendezvények Székelyföldön és hatásuk a turizmusra
: Török Izabella
: Török Izabella
Gasztronómiai trendek és kínálatváltozás a magyarországi Accor szállodákban
: Lukácsfy Dóra
: Lukácsfy Dóra
Gasztronómiai trendek és az ételérzékenységek a közösségi médiában
: Beke Orsolya Zita
: Beke Orsolya Zita
A fiatal felnőttek múzeumlátogatási szokásainak vizsgálata és hatásuk a muzeális intézmények kínálatára
: Nguyen Cintia
: Nguyen Cintia
Hagyományőrző gasztronómiai rendezvények a Dél-alföldi régióban
: Diószegi Dóra
: Diószegi Dóra
Gasztronómiai, borászati rendezvények turisztikai jelentősége, országimázs formálása
: Palincsár Dorina
: Palincsár Dorina
A gasztronómiai rendezvények lebonyolítása és szervezése a Betyár étteremben
: Jovon Dominik
: Jovon Dominik
Lannathai étkezési szokások és a thaiföldi ételek térhódítása a hazai piacon
: Incefi Réka
: Incefi Réka
Esküvői catering és étkezési szokások, trendek az elmúlt évekből és várakozások a közeljövőre nézve
: Szeredi Laura Flóra
: Szeredi Laura Flóra
A KÖRNYEZETTUDATOS MICE RENDEZVÉNYEK IRÁNTI VÁLLALATI NYITOTTSÁG KUTATÁSA MÉRETKATEGÓRIA SZERINT
: Papp Dávid
: Papp Dávid
Fogyasztói magatartás trendek az egészséges élelmiszerek területén a várandós nők esetében
: Szabó Réka Krisztina
: Szabó Réka Krisztina
A környezettudatos vásárlás a hazai kiskereskedelemben
: Nagy Mercédesz Laura
: Nagy Mercédesz Laura
Gasztronómiai rendezvények bemutatása a Lázár Lovaspark szolgáltatási struktúrájának elemzésén keresztül
: Bárány Ágnes
: Bárány Ágnes
A Covid19 hatása a gyorséttermi étkezési szokásokra
: Balla Tamás
: Balla Tamás
Környezetorientált márkaépítés - Környezettudatos fogyasztás
: György Réka
: György Réka
Az online és televíziós műsorok hatása az étkezési szokásokra
: Tréber Dóra
: Tréber Dóra
A zsidóság ünnepei és étkezési szokásai
: Faith Balázs
: Faith Balázs
Egészséges táplálkozás a hazai szállodákban
: Kuti Zsófia
: Kuti Zsófia
A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Veresné Kerepesi Adrienn
: Veresné Kerepesi Adrienn
A japán konyha, jellemző étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Rizmajer Eszter
: Rizmajer Eszter
A magyar egyetemi/főiskolai hallgatók étkezési szokásainak vizsgálata A súlycsökkentő diéták hatása az étkezési szokásokra
: Szabó Ádám
: Szabó Ádám
Különleges étkezési igényeknek megfelelő fagylaltok sokszínűsége
: László Fruzsina
: László Fruzsina
Egy csepp egészség- A gyógyvizek szerepe a hazai gyógyturizmusban
: Herczeg Réka
: Herczeg Réka
A belső vállalati rendezvények élmény oldalról történő megközelítése és a trendek változása
: Hrabovszki Dóra
: Hrabovszki Dóra
A környezettudatos fogyasztás napjainkban
: Pintér Gyöngyi
: Pintér Gyöngyi
A környezettudatos vezetői számvitel
: Hartman József
: Hartman József
A környezettudatos fogyasztás Magyarországon
: Sajtos Evelin
: Sajtos Evelin
Környezettudatos üzemeltetés a szállodaiparban
: Kispataki Lilla
: Kispataki Lilla
Speciális étkezési igényű gyermekek és felnőttek számára létesített vendéglátóegységek hatása a turizmusra
: Kiss Dzsenifer
: Kiss Dzsenifer
A borturizmus hazai rendezvények tükrében
: Kovács Beáta
: Kovács Beáta
Similar Items
-
Nemzetközi trendek hatása a magyar cukrászdák kínálatára
: Kovács Gabriella -
A gasztronómiai rendezvények lebonyolítása, szervezése
: Kertész Nikolett -
Gasztronómiai trendek, újdonságok a rendezvénypiac területén
: Répás Melinda -
Top gasztronómiai trendek vizsgálata felnőttek körében
: Hirschler Rebeka -
Gasztronómiai rendezvények helyzete Bács-Kiskun vármegyében
: Szabó Dorina Brigitta