Cukrász ipari trendek a diabetikus, cukormentes desszertek tekintetében Magyarországon
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | cukormentes cukrászat édesítőszerek hagyományos trendek |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39301 |
Abstract: | Szakdolgozatomban azon kérdésekre kerestem a választ, hogy jelenleg a diabetikus cukrászat hol tart a hagyományoshoz képest. Fel tudja-e venni a versenyt vele, vagy pedig még van hova fejlődnie ennek az iparágnak. Második kérdésként arra voltam kíváncsi, hogy a hosszú múlttal rendelkező cukrászdák képesek voltak-e megugrani a hagyományok változását, vagy pedig beleragadtak a múltba, és nem tartották a lépést a diabetikus ágazattal. Harmadik kérdésem a kereslet oldalát vizsgálta, miszerint mennyire érzik szükségesnek az emberek a diabetikus süteménykínálatot, valamint annak bővítését. Utolsó kérdésként az Év cukormentes tortájára voltam kíváncsi, hogy mennyire ismerik az emberek, és mennyire tartják fontosnak ezt a versenyt |
---|