Csonthéjas magvak felhasználása a hazai cukrászatban
Elmentve itt :
Szerző: | Dobrádi Dóra |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szöcze Anikó |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | cukrászat csonthéjas magvak gasztronómia Magyarország vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39434 |
Hasonló tételek
Almatermésű és csonthéjas gyümölcsök értékesítése Idared Felsőörs Kft.
: Tóthné Csorvási Ágnes Bianka
: Tóthné Csorvási Ágnes Bianka
Innováció a cukrászatban
: Pércsi Bence
: Pércsi Bence
Adalékanyagok a modern cukrászatban
: Onofer Krisztina Xénia
: Onofer Krisztina Xénia
Különleges ízpárosítások a cukrászatban
: Marossy Eszter
: Marossy Eszter
Zöldségek felhasználási lehetőségei a cukrászatban
: Bende Bianka
: Bende Bianka
Készletgazdálkodás a Queen Cake Kézműves Cukrászatban
: Punku Gréta
: Punku Gréta
Veganizmus a cukrászatban – Divat, vagy tudomány a vegán étrend?
: Szontagh Eszter Klára
: Szontagh Eszter Klára
Az édes küzdelem – avagy az ételallergia / ételintolerancia a cukrászatban
: Nagy Bettina
: Nagy Bettina
Az utóbbi évek trendjei a cukrászatban és azok magyarországi hatásai
: Bató Csinszka Gréta
: Bató Csinszka Gréta
Trend és tradíció a magyar cukrászatban -a Művész Kávéház és Cukrászda példáján keresztül
: Rebák Balázs
: Rebák Balázs
A szarvasgombák termesztése és felhasználása a hazai agro- és gasztroturizmusban
: Molnár Vilmos Endre
: Molnár Vilmos Endre
Drónok felhasználása a mezőgazdaságban
: Csordás Balázs
: Csordás Balázs
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
Felhőszolgáltatások kialakulása, felhasználása napjainkban
: Nagy Csanád Máté
: Nagy Csanád Máté
Friss fűszernövények gyógyhatásai és ehető virágok felhasználása
: Szászi Alexandra Dóra
: Szászi Alexandra Dóra
A hagyma és annak felhasználása különböző nemzetek konyhájában
: Szokolai Dóra
: Szokolai Dóra
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A kávé felhasználása a cukrászdákban
: Horváth Ramóna
: Horváth Ramóna
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána
: Molnár Diána Roxána
Pszichológiai kísérletek felhasználása a reklámokban
: Hegedüs Bianka Júlia
: Hegedüs Bianka Júlia
Pszichológiai kísérletek felhasználása a reklámokban
: Pataki-Bagó Dorottya
: Pataki-Bagó Dorottya
Európai uniós támogatások felhasználása Görögországban
: Tóth Noémi Boglárka
: Tóth Noémi Boglárka
Európai Uniós támogatások felhasználása Görögországban
: Kállai Gréta
: Kállai Gréta
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Fórisch Bence
: Fórisch Bence
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Apagyi Bálint Tivadar
: Apagyi Bálint Tivadar
Uniós források felhasználása a magyar vasútfejlesztésben
: Dimond Bettina Ibolya
: Dimond Bettina Ibolya
Zöldségek és gyümölcsök felhasználása a vendéglátásban
: Vascsák Lilla
: Vascsák Lilla
SAP rendszer pénzügyi felhasználása egy nagyvállalatnál
: Kádár Nikolett
: Kádár Nikolett
Regionális és kohéziós támogatások felhasználása Görögországban
: Jákfalvi Blanka
: Jákfalvi Blanka
Fűszernövények felhasználása és fogyasztási szokása Magyarországon
: Sztanojev Viktória Éva
: Sztanojev Viktória Éva
Gamer streaming videók üzleti célú felhasználása
: Szandrusic Alexandra
: Szandrusic Alexandra
A PET palack felhasználása és környezeti hatásai
: Hetényi István Zsolt
: Hetényi István Zsolt
A felhő és annak felhasználása az élsportban
: Szekeres Áron
: Szekeres Áron
Videojátékok felhasználása a művelődésben és az oktatásban
: Tóth Taksony Dániel
: Tóth Taksony Dániel
Online adatszolgáltatás felhasználása a NAV kiválasztásai során
: Molnár Dávid
: Molnár Dávid
A személygépjárművek megítélése, felhasználása és helyzete napjainkban
: Vécsey Áron
: Vécsey Áron
Az Európai uniós támogatások felhasználása Picardie régióban
: Gál Anita
: Gál Anita
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
Hasonló tételek
-
Almatermésű és csonthéjas gyümölcsök értékesítése Idared Felsőörs Kft.
: Tóthné Csorvási Ágnes Bianka -
Innováció a cukrászatban
: Pércsi Bence -
Adalékanyagok a modern cukrászatban
: Onofer Krisztina Xénia -
Különleges ízpárosítások a cukrászatban
: Marossy Eszter -
Zöldségek felhasználási lehetőségei a cukrászatban
: Bende Bianka