Újhullámos sörkultúra - Folyékony kenyér a világban
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | sör söripar sörtermelés turizmus vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39453 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg39453 | ||
| 005 | 20220402095436.0 | ||
| 008 | 220402suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Pribus Dávid Attila | |
| 245 | 1 | 0 | |a Újhullámos sörkultúra - Folyékony kenyér a világban |c Pribus Dávid Attila |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatom témája arra irányult, hogy bemutassam a világ söreit és a sörkészítés kultúrájának rejtelmeit. Átkísérem az olvasókat az ősi egyiptomi sörtermelésen át a legfrissebb technológiákig bemutatva a különböző sörtípusokat, sörfőzési eljárásokat és sörivási szokásokat. Ezen felül bemutatom a fogyasztók ízlését, melyet egy közzétett kérdőívvel vizsgáltam. Interjút készítettem a hazai sörfőzés nagyjaival. Igyekeztem kideríteni, hogy milyen összefüggések lelhetőek fel a különböző országok és kultúrák sörfogyasztási szokásai között. Ezen feltevéseket igyekszem alátámasztani, illetve megcáfolni. | |
| 695 | |a sör | ||
| 695 | |a söripar | ||
| 695 | |a sörtermelés | ||
| 695 | |a turizmus | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Stroh Péter Béla |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/39453/1/Pribus%20D%C3%A1vid%20Attila_AXVYZ1.pdf |z Dokumentum-elérés |