Százhalombattai vendéglátóhelyek az egészséges táplálkozás szolgálatában
Saved in:
Main Author: | Freidlerné Tehenics Annabella |
---|---|
Other Authors: | Lugasi Dr. Andrea |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | egészség élelmiszer menük táplálkozás vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39462 |
Similar Items
Az egészséges táplálkozás szerepe
: Papp Orsolya
: Papp Orsolya
Egészséges táplálkozás a hazai szállodákban
: Kuti Zsófia
: Kuti Zsófia
Egészséges táplálkozás az élsportban-Tudatos táplálkozás az első edzéstől a bajnoki címig
: Kiss Gergő
: Kiss Gergő
Az egészséges táplálkozás bevezetésének lehetőségei a vendéglátásban
: Cselédes Sára
: Cselédes Sára
Az egészséges táplálkozás és a biocsírák hatása a szervezetre
: Jankura Borka
: Jankura Borka
Az egészséges életmód és táplálkozás szerepe a vízilabdázók körében
: Barabás Botond
: Barabás Botond
Az egészséges táplálkozás megjelenése és szükségessége a hazai szállodákban
: Czigány Lilla
: Czigány Lilla
Minőségi élet, egészséges társadalom, - tudatos táplálkozás, és szabadidősportok segítségével
: Bodrogi Réka
: Bodrogi Réka
Az egészséges táplálkozás megvalósításának lehetőségei – Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Taylor Laura Szabina
: Taylor Laura Szabina
Az egészséges táplálkozás a 25-35 év közötti nők körében
: Borbély Anita
: Borbély Anita
Az egészséges táplálkozás sajátosságai, fókuszban az Update termékek vásárlói szokásainak vizsgálata
: Gáll Csilla
: Gáll Csilla
Az egészséges táplálkozás vizsgálata az X és a Z generáció körében
: Csápek Dorina Brigitta
: Csápek Dorina Brigitta
Egészséges táplálkozás, tudatos életmód - Vajon egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Rácz Adrienn
: Rácz Adrienn
Az egészséges táplálkozás lehetőségeinek oktatása a Mándy Iván Szakképző Iskola vendéglátó szakképzésében
: Tokodi Zoltánné
: Tokodi Zoltánné
A kulturális rendezvényszervezés és hatásainak vizsgálata a százhalombattai Summerfest példáján
: Szántó Dóra
: Szántó Dóra
Az egészséges táplálkozás fogyasztói megítélésének vizsgálata a Knorr 100% természetes termékcsalád esetpéldáján keresztül
: Landfrasz Ádám István
: Landfrasz Ádám István
Sportesemények hatása a vendéglátóhelyek működésére
: Sebes Hanna
: Sebes Hanna
Vendéglátóhelyek marketing lehetőségei 2020-ban
: Tanai Levente
: Tanai Levente
Az Instagram szerepe a vendéglátóhelyek marketingtevékenységében
: Molnár Lea
: Molnár Lea
Táplálkozás a fitnessben
: Cséfalvay Dávid
: Cséfalvay Dávid
A lean bevezetése a MOL százhalombattai finomítójába és értékfolyamat-térképezés bitumengyártó üzemben
: Bolla Ádám
: Bolla Ádám
A pénzügyi kultúra és a racionális pénzügyi döntések a százhalombattai gimnazisták körében
: Wagner Bálint
: Wagner Bálint
Az egészséges táplálkozás szerepének vizsgálata az egészségturizmusban, avagy a velencei-tavi wellness-szállodák felkészültségének kritikus elemzése
: Máté Boglárka
: Máté Boglárka
A márkaközösséghez csatlakozás motivációi a vendéglátóhelyek vonatkozásában
: Karajz Zsófia
: Karajz Zsófia
Vendégpreferenciák összehasonlítása hagyományos vendéglátóhelyek és lakáséttermek esetében
: Sall Kata
: Sall Kata
Online az egészségügy szolgálatában
: Kovács Anna
: Kovács Anna
Az interior design megjelenése és alkalmazása vendéglátóhelyek online marketingstratégiájában
: Imri Szilvia
: Imri Szilvia
Vendéglátóhelyek túlélési stratégiái a COVID-19 járvány idején
: Fehér Dániel András
: Fehér Dániel András
Élelmiszerfogyasztói életstílus és egészségtudatos táplálkozás
: Varga Csilla
: Varga Csilla
Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban
: Gábora-Tompa Ráhel
: Gábora-Tompa Ráhel
Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban
: Gábora-Tompa Ráhel
: Gábora-Tompa Ráhel
Lovak a gyógyulás szolgálatában
: Sulyok Kitti
: Sulyok Kitti
Adók a környezetvédelem szolgálatában
: Szabó Nikolett
: Szabó Nikolett
IT a pénzügyi szolgáltatók szolgálatában
: Balogh Árpád
: Balogh Árpád
IT a pénzügyi szolgáltatók szolgálatában
: Bánki Balázs
: Bánki Balázs
Az egészségtudatos táplálkozás hitelessége a XXI. században
: Szemző Rebeka Bernadett
: Szemző Rebeka Bernadett
Digitális technológiák az online marketing szolgálatában
: Tauber Richárd Péter
: Tauber Richárd Péter
Humanitárius diplomácia a segítségnyújtás szolgálatában
: Hans Eszter
Published: (2014)
: Hans Eszter
Published: (2014)
Tudásmenedzsment a kutatás-fejlesztés szolgálatában
: Dollák Nóra
: Dollák Nóra
A könyvtár a felsőoktatás szolgálatában
: Lőrincz Andrea
Published: (2014)
: Lőrincz Andrea
Published: (2014)
Similar Items
-
Az egészséges táplálkozás szerepe
: Papp Orsolya -
Egészséges táplálkozás a hazai szállodákban
: Kuti Zsófia -
Egészséges táplálkozás az élsportban-Tudatos táplálkozás az első edzéstől a bajnoki címig
: Kiss Gergő -
Az egészséges táplálkozás bevezetésének lehetőségei a vendéglátásban
: Cselédes Sára -
Az egészséges táplálkozás és a biocsírák hatása a szervezetre
: Jankura Borka