A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Szőlőfürt étteremben
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Kulcsszavak: | beszerzés értékesítés raktározás termelés vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/39906 |
Kivonat: | Maga a vendéglátás, ha folyamatként értelmezzük hagyományosan egy áruforgalmi folyamattal írhatjuk le, ez onnan kapta a megnevezését, hogy elemei az alapanyagok a vásárolt áru feldolgozásával kapcsolatosak, a szolgáltatásokat kivéve. A beszerzés, a raktározás, a termelés és az értékesítés áruforgalmi folyamatnak számít. (A szolgáltatás során nem dolgoznak fel nyersanyagot, ezért nem része az áruforgalmi folyamatnak). Ezeknek a folyamatoknak a részletes leírása a vendéglátásban általánosan, hogyan is zajlik ez a folyamat és személyes tapasztalatok alapján egy adott vendéglátó egységben, vidéken hogyan is zajlik ez. |
---|