A vendéglátás fő folyamatai a Benczúr Hotelben
Saved in:
Main Author: | Dobrozemszky Gábor |
---|---|
Other Authors: | Balog-Siposné Szöcze Anikó |
Kulcsszavak: | Benczúr Hotel fő folyamatok szálloda vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40014 |
Similar Items
Rendezvények a Benczúr Hotelben
: Algács Dániel
: Algács Dániel
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Three Corners Downtown Edition Hotelben
: Egedi Orsolya
: Egedi Orsolya
A Hotel Benczúr komplex gazdasági elemzése
: Jászberényi Dóra
: Jászberényi Dóra
A vendéglátás fő folyamatainak vizsgálata a Bellozzoban
: Tóth Sándor Dávid
: Tóth Sándor Dávid
A vendéglátás fő folyamatai és azok bemutatása egy önkiszolgáló étterem, a Dunakeszi BurgerKing étterem példáján keresztül
: Szentesi Marcell
: Szentesi Marcell
Benczúr Hotel gazdasági elemzése a válságot követően
: Hegedűs Tímea
: Hegedűs Tímea
A vendéglátás fő folyamatainak bemutatása a Budakert vendéglőben.
: Mészáros Tamás
: Mészáros Tamás
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Szőlőfürt étteremben
: Kun Zoltán
: Kun Zoltán
A vendéglátás fő folyamatainak az elemző bemutatása a Rozmaring Kertvendéglőben
: Maczák Zsuzsanna Réka
: Maczák Zsuzsanna Réka
A fenntartható vendéglátás fejlesztési lehetőségei a Mystery Hotelben
: Szabó Levente
: Szabó Levente
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Burger King példáján keresztül
: Kisiván Milán
: Kisiván Milán
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Könyvtár Büfé példáján keresztül
: Páldi Petra
: Páldi Petra
I4.0 gyártósor folyamatai és az elektromos autók fő egységének felépülése
: Tóth Ádám
: Tóth Ádám
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül
: Vígh Ramóna
: Vígh Ramóna
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása az Angyalföldi Sportközpont büfé egység példáján keresztül
: Nyirfás Luca Dorottya
: Nyirfás Luca Dorottya
Rendezvények szervezési folyamatai és fejlesztési lehetőségek a Szent Orbán Erdei Wellness Hotelben
: Márton Enikő
: Márton Enikő
A vendéglátás etikája
: Szemerédi Gábor
: Szemerédi Gábor
Italok a Lifestyle hotelben
: Persőtzi Balázs Bence
: Persőtzi Balázs Bence
A légitársaság választás fő szempontjai a diszkont és hagyományos modellek összehasonlítása
: Németh Anna
: Németh Anna
Rendezvényszervezés az Abacus Hotelben
: Rück Noémi
: Rück Noémi
Az “East Fest” mint Mezőtúr fő turisztikai attrakciójának elemzése, fejlesztési lehetőségei
: Gonda Gábor
: Gonda Gábor
Magyarország fő vallásturisztikai helyszínei a Z generáció szemszögéből
: Salgói Panna Réka
: Salgói Panna Réka
Panaszszituáció kezelése a Gellért Hotelben
: Antalka Szilvia
: Antalka Szilvia
Panaszszituáció kezelése a Mercure Budapest City Center Hotelben.
: Rákó Dávid Gábor
: Rákó Dávid Gábor
Budapest lehetőségei az ezer fő feletti rendezvények befogadására
: Szó Bálint
: Szó Bálint
Az Al Rabló étterem fő vendéglátó folyamatainak bemutatása
: Tőkei Bence
: Tőkei Bence
A banki hiteladminisztráció folyamatai
: Bihari Szonja
: Bihari Szonja
Digitalizáció folyamatai a könyvelésben
: Bikádi Laura Katalin
: Bikádi Laura Katalin
General Electric magyarországi tevékenysége és a fő üzletága a repülőgépgyártás /
: Sinkovicz István
: Sinkovicz István
Vendéglátás marketing
: Rostás Dániel
: Rostás Dániel
Vendéglátás marketing
: Palcsák Barbara
: Palcsák Barbara
Vendéglátás marketing
: Priáll Edina
: Priáll Edina
A mobil alkalmazások lehetősége a turizmusban
: Dobrozemszky Gábor
: Dobrozemszky Gábor
A Budapesti Értéktőzsde bemutatása és négy fő részvényének elemzése
: Szamkó András
: Szamkó András
Az OECD-országok külkereskedelmének fő vonásai a hetvenes években
: Losoncz Miklós
Published: (1983)
: Losoncz Miklós
Published: (1983)
Nagykereskedelmi ügylet lebonyolításának folyamatai
: Balázs Rebeka Anna
: Balázs Rebeka Anna
Similar Items
-
Rendezvények a Benczúr Hotelben
: Algács Dániel -
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Three Corners Downtown Edition Hotelben
: Egedi Orsolya -
A Hotel Benczúr komplex gazdasági elemzése
: Jászberényi Dóra -
A vendéglátás fő folyamatainak vizsgálata a Bellozzoban
: Tóth Sándor Dávid -
A vendéglátás fő folyamatai és azok bemutatása egy önkiszolgáló étterem, a Dunakeszi BurgerKing étterem példáján keresztül
: Szentesi Marcell