Csabai kolbász, mint hungarikum értékesítési sajátosságai

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bukris Gréta
További közreműködők: Kulcsar Janosné
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:árujelző
értékesítés
jelölés
minőségdíj
reklámeszközök
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/40062
Leíró adatok
Kivonat:A szakdolgozat a Csabai kolbász, mint hungarikum értékesítési sajátosságait mutatja be. Hogy a temékeke vagy szolgáltatások hogy kerülhetnek a hungarikumok közé. Milyen törvények és előrírások vonatkoznak rájuk. Legfőképp a Csabai kolbászon kersztül van ez jobban szemléltetve. Milyen eljárással, gyártással készülnek, milyen sajátossággal rendelkezik. Valamin, hogy a kolbász fővárosában milyen szerepet játszik. A dolgozatban bemutatásra kerül az is, hogy milyen piaci versenytársakkal rendelkezik, és ezek közül a Csabai kolbásznak milyen előnye van.