Csabai kolbász, mint hungarikum értékesítési sajátosságai
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | árujelző értékesítés jelölés minőségdíj reklámeszközök |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40062 |
Kivonat: | A szakdolgozat a Csabai kolbász, mint hungarikum értékesítési sajátosságait mutatja be. Hogy a temékeke vagy szolgáltatások hogy kerülhetnek a hungarikumok közé. Milyen törvények és előrírások vonatkoznak rájuk. Legfőképp a Csabai kolbászon kersztül van ez jobban szemléltetve. Milyen eljárással, gyártással készülnek, milyen sajátossággal rendelkezik. Valamin, hogy a kolbász fővárosában milyen szerepet játszik. A dolgozatban bemutatásra kerül az is, hogy milyen piaci versenytársakkal rendelkezik, és ezek közül a Csabai kolbásznak milyen előnye van. |
---|