Tokaji borkülönlegességek ajánlása a vendéglátásban
Saved in:
Main Author: | Jagrik Péter |
---|---|
Other Authors: | Nagy Mihály |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | bor étel gasztronómia Tokaj vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40065 |
Similar Items
Hungarikumok készítése és ajánlása a vendéglátásban A tokaji borkülönlegességek készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Vásárhelyi Gergely
: Vásárhelyi Gergely
Pálinkakészítés, a pálinka ajánlása a vendéglátásban
: Slajchó Valentin
: Slajchó Valentin
A pálinkakészítés, a pálinka ajánlása a vendéglátásban
: Kóczon Viktor
: Kóczon Viktor
A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Grósz Dániel
: Grósz Dániel
A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Sisa Levente
: Sisa Levente
A kereskedelmi pálinkák készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Khirer Norbert
: Khirer Norbert
Szorongásoldó technikák ajánlása a különböző személyiségjegyűeknek
: Szilágyi Fruzsina
: Szilágyi Fruzsina
A Tokaji Borvidék Kihívások és fejlesztések
: Kovács Fanni Bianka
: Kovács Fanni Bianka
A Tokaji borvidék arcai, mit jelent ma a tokaji bor és eredetvédelem?
: Rajnai Zsófia
: Rajnai Zsófia
A Tokaji borok megjelenése rendezvényeken
: Erdélyi Dalma
: Erdélyi Dalma
A villányi és tokaji pincészet a Sauska Pincészet és termékei bemutatása, valamint felhasználásuk a vendéglátásban
: Kiss Eszter
: Kiss Eszter
A tokaji borvidék jelentősége a regionális vendéglátában
: Peták Zsuzsanna
: Peták Zsuzsanna
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
: Bene András János
: Bene András János
A tokaji borvidék pincészeteinek marketingkommunikációs tevékenysége napjainkban
: Bón Vivien
: Bón Vivien
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta
: Pálfalvi Brigitta
A Tokaji borok imázsa napjainkban a vélemények tükrében
: Buzai Éva
Published: (2013)
: Buzai Éva
Published: (2013)
A tokaji bor imázsvizsgálata és elemzése statisztikai eszközökkel
: Kelemen Gréta Lilla
: Kelemen Gréta Lilla
A Tokaji aszú bemutatása és kereskedelmi értékesítésének elemzése
: Erős Zsófia Teréz
: Erős Zsófia Teréz
A Tokaji borvidék speciális vendéglátása helyi vállalkozások példáján keresztül
: Harsányi Laura Katalin
: Harsányi Laura Katalin
A Szekszárdi és a Tokaji borvidék ismertsége idehaza és külföldön
: Gödény Viktória
: Gödény Viktória
A Tokaji borvidék bemutatása a Kardos borászaton és borain keresztül
: Tóth Áron
: Tóth Áron
A borturizmus trendjei Magyarországon - Tokaji és Villányi borrégió példáján keresztül
: Molnár Tibor Boldizsár
: Molnár Tibor Boldizsár
A Tokaji borvidék vendéglátásának bemutatása a Minaro Hotel – MGallery példáján keresztül
: Takó Soma
: Takó Soma
A Tokaji borvidék bemutatása és a benne rejlő lehetőségek borturizmus szempontjából
: Nagy Franciska
: Nagy Franciska
A Tokaji, mint termék és lehetőség bemutatása a Tokaj Kereskedőház Zrt-n keresztül
: Baracska Bianka
: Baracska Bianka
Kiégés a vendéglátásban
: Moldován Péter
: Moldován Péter
A határokon átnyúló együttműködés, mint természeti desztináció kialakításának eszköze az Eperjes-Tokaji hegység bemutatásán keresztül
: Mile Marianna
: Mile Marianna
A magyar szőlő-bor ágazat piacgazdasági szerepe a rendszerváltástól napjainkig, különös tekintettel a Tokaji Borvidék fejlesztésére
: Rózsa László
: Rózsa László
A HR szerepe a vállalati társadalmi felelősségvállalás megvalósításában
: Jagrik Eszter
: Jagrik Eszter
Farm to table a magyar vendéglátásban
: Leányvári Péter
: Leányvári Péter
A bárkultúra fejlődése a budapesti vendéglátásban
: Gózon Péter
: Gózon Péter
Similar Items
-
Hungarikumok készítése és ajánlása a vendéglátásban A tokaji borkülönlegességek készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Vásárhelyi Gergely -
Pálinkakészítés, a pálinka ajánlása a vendéglátásban
: Slajchó Valentin -
A pálinkakészítés, a pálinka ajánlása a vendéglátásban
: Kóczon Viktor -
A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Grósz Dániel -
A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Sisa Levente