A cukrászati kínálat szezonális változásai és a szezonok hatása egy cukrászda működésére a Szurgent Cukrászda példáján keresztül
Saved in:
Main Author: | Kunné Barta Melinda |
---|---|
Other Authors: | Sóvári Katalin |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | cukrászat cukrászdák szezonalitás vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40131 |
Similar Items
A Sulyán Cukrászda marketingstartégiája
: Oroszi Alexandra
: Oroszi Alexandra
Az Illés Cukrászda kínálata
: Katona Csenge
: Katona Csenge
A MANUFAKTORTA CUKRÁSZDA MARKETING TERVE
: Ádám Mónika
: Ádám Mónika
A Desszert.Neked cukrászda kínálata
: Borsányi Patrícia
: Borsányi Patrícia
Don Bosco Cukrászda átfogó profilelemzése
: Csány Borbála Márta
: Csány Borbála Márta
Újonnan nyíló cukrászda marketingtervének megalapozása
: Zsilina Enikő
: Zsilina Enikő
A Hamdi Cukrászda üzleti környezetének elemzése
: Hamdi Annamária
: Hamdi Annamária
A Krisztina Cukrászda főbb folyamatainak vizsgálata
: Botlik Petra
: Botlik Petra
Egy balatoni cukrászda gazdasági működése, számvitele
: Bergmann Ernő
: Bergmann Ernő
Marketingstratégiai koncepció és marketingterv kidolgozása egy fiktív cukrászda példáján
: Tóth Cintia Eszter
: Tóth Cintia Eszter
A Gerbeaud Café és Cukrászda kínálatának vizsgálata
: Szilágyi Attila
: Szilágyi Attila
Erika cukrászda létrehozásának és működésének a bemutatása
: Kara Erika
: Kara Erika
Egy fiktív budapesti újhullámos cukrászda marketing terve
: Sütő-Nagy Zsuzsanna
: Sütő-Nagy Zsuzsanna
Ennivaló, avagy egy Zsámbéki-medencei cukrászda létrehozása
: Dobszay Júlia
: Dobszay Júlia
Az Erdős és Fiai Cukrászda folyamatainak vizsgálata
: Harnos Christopher
: Harnos Christopher
Generációváltás kérdése a családi vendéglátó vállalkozások esetében a Horváth Cukrászda példáján keresztül
: Benedek Zsófia
: Benedek Zsófia
A diétás desszertfogyasztás lehetőségei- Egy budapesti cukrászda bemutatása
: Hertner Zsófia
: Hertner Zsófia
Trend és tradíció a magyar cukrászatban -a Művész Kávéház és Cukrászda példáján keresztül
: Rebák Balázs
: Rebák Balázs
Az Andrész Családi Cukrászda gazdasági és marketing elemzése
: Bárd Boglárka
: Bárd Boglárka
A szolgáltatásminőség megőrzése generációváltás során egy családi cukrászda esetében
: Koronczy Gergely Csaba
: Koronczy Gergely Csaba
Cukrászdák piaci pozíciója, megvalósítandó cukrászda létesítése, működtetése, gazdálkodásának elemzése
: Szandi Flóra
: Szandi Flóra
Egy induló cukrászda üzleti terve és megvalósíthatósági elemzése Százhalombattán
: Horváth Laura Nóra
: Horváth Laura Nóra
Az egyéni vállalkozás indításával kapcsolatos számviteli tervezési, szervezési feladatok az Ébel Cukrászda példáján keresztül
: Ébel Zsolt
: Ébel Zsolt
Az állandó és a szezonális kínálat vizsgálata a kaposvári La Pergola étteremben
: Róth Kinga
: Róth Kinga
A cukrászdák piaci pozíciója, konkrét cukrászda létrehozása és gazdálkodásának elemzése
: Mátó Fanni
: Mátó Fanni
Cukormentes sütemények kínálatának és fogyasztási szokásainak bemutatása a budapesti FitCandy cukrászda választékán keresztül
: Bányai Evelin
: Bányai Evelin
Mikro-, kis-, és középvállalkozások indítási lehetőségeinek bemutatása Magyarországon egy konkrét példán keresztül - Egy cukrászda indítása
: Zubor Ágnes
: Zubor Ágnes
Az újhullámos cukrászat jelene és jövője - Az Édesem Cukrászda és a Chez Dodo Macaron Manufaktúra bemutatásán keresztül
: Lelkes Henriett
: Lelkes Henriett
Játékosítás (gamifikáció) a középiskolai "Cukrászati ismeretek" elméleti oktatásában
: Szőke Tünde Mónika
: Szőke Tünde Mónika
Szezonális különbségek a borfogyasztási szokásokban
: Harsányi Dávid, et al.
Published: (2015)
: Harsányi Dávid, et al.
Published: (2015)
A magyar cukrászati termékek fejlődése a 18. századtól napjainkig
: Ring Bence
: Ring Bence
Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
: Ollári Barbara Fanni
: Ollári Barbara Fanni
A szezonális turizmus és vendéglátás vizsgálata a Dunakanyarban Vác és Zebegény példáján keresztül
: Csánki Eszter
: Csánki Eszter
Egy szezonális szálloda megvalósíthatósági tanulmánya a Hotel Európán keresztül
: Gál Attila
: Gál Attila
Egy Budapesten nyíló cukrászda üzleti tervének elkészítése, kiemelt hangsúlyt fektetve a turisztikai vállalkozások piacra lépésének, működésének feltételeire és ellenőrzésükre
: Somogyi Eszter
: Somogyi Eszter
Cukrászati termékek és technológiák változása hazánkban a XIX. századtól napjainkig
: Novák Zulejka
: Novák Zulejka
Szezonális balatoni szálloda üzemeltetésének a bemutatása a Hotel Európa hotelen keresztül
: Hauszgénusz Dávid
: Hauszgénusz Dávid
Kereslet és kínálat elemzése kávézókban, a Petőfi Korzó kávéház példáján keresztül szemléltetve.
: Sipiczki János
: Sipiczki János
A COVID-19 turizmusra gyakorolt gazdasági hatásai a Balaton Kiemelt Üdülőkörzetében, családi szezonális vállalkozások példáján keresztül
: Paál Martin
: Paál Martin
Tavaszi szezonális és ünnepi ételek Budaörsön és környékén
: Friedrich Gergő
: Friedrich Gergő
Similar Items
-
A Sulyán Cukrászda marketingstartégiája
: Oroszi Alexandra -
Az Illés Cukrászda kínálata
: Katona Csenge -
A MANUFAKTORTA CUKRÁSZDA MARKETING TERVE
: Ádám Mónika -
A Desszert.Neked cukrászda kínálata
: Borsányi Patrícia -
Don Bosco Cukrászda átfogó profilelemzése
: Csány Borbála Márta