A Front Office tevékenység elemzése a Kreinbacher Birtok példáján keresztül
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Kulcsszavak: | borászat fine dining recepció szálloda vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40309 |
MARC
LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg40309 | ||
005 | 20220725171030.0 | ||
008 | 220725suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Szücs Enikő | |
245 | 1 | 2 | |a A Front Office tevékenység elemzése a Kreinbacher Birtok példáján keresztül |c Szücs Enikő |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Projektmunkám témája a Front Office tevékenység, melyhez gyakorlatomat a Kreinbacher Birtokon végeztem a tavaszi félévben. Munkámban kitérek a vendégek kiszolgálására, a munkafolyamatokra és különböző munkaterületekre, tapasztalataimra, bor és pezsgőkészítésre valamint SWOT elemzést is végeztem illetve a vendégek véleményeit gyűjtöttem össze. Kíváncsi voltam, hogy egy ilyen neves helynek milyen hátrányai vannak vele szemben pedig milyen előnyei. Szakmai gyakorlatom során volt szerencsém mindenféle váratlan helyzeteket megoldani, belelátni a recepción folyó munkálatokba és sok más területtel is kapcsolatba kerültem. Rengeteg vendéggel találkoztam a félév folyamán, egyúttal pedig sok új dolgot tanulhattam mind a munkatársaim, mind a vendégek által. | |
695 | |a borászat | ||
695 | |a fine dining | ||
695 | |a recepció | ||
695 | |a szálloda | ||
695 | |a vendéglátás | ||
700 | 1 | |a Fábián Tamás |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40309/1/Sz%C3%BCcs%20Enik%C5%91%20GCQLKQ%20projektmunka%20-%20BGE.pdf |z Dokumentum-elérés |