Boszorkánykonyha mozgóbüfé és az abban forgalmazott élelmiszerek bemutatása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Vasvári Adél
További közreműködők: Dr. Lenkovics Dr. Beatrix
Kulcsszavak:élelmiszerfogyasztás
gasztronómia
gasztrotörténet
vendéglátás
vendéglátóipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/40461
Leíró adatok
Kivonat:Választott gyakorlati helyszínem - a szüleim által üzemeltetett - Boszorkánykonyha névre hallgató mozgóbüfé. Úgy gondolom emiatt nagyobb lehetőséget nyújtott számomra, hogy jobban belelássak a vendéglátás rejtelmeibe és szépségeibe. Ez is indokolja a témaválasztásomat. A kutatásom fő célja az volt, hogy megtudjam, hogy mennyire is népszerűek a street food-os ételek hazánkban.  Kutatásaimat kérdőív és interjú segítségével készítettem. A kérdőívemet igyekeztem minden korosztályhoz eljuttatni. Az interjút a Boszorkánykonyha tulajdonosával készítettem. Az interjúban adott válaszok és a kérdőív  alapján arra a következtetésre jutottam, hogy országunkban egyre nagyobb teret hódít a street food irányzat. Elmondható, hogy a projektmunkámban bemutatott Boszorkánykonyha, és a vele azonos nézeteket valló, street-food irányzatot képviselő társainak (food-track-oknak) szolgáltatásaira napjainkban egyre nagyobb szükség van. Nem csak a gyorsan, a vendég szeme láttára elkészült, finom ételeknek köszönhető csak ez, hanem felgyorsult életvitelünknek, rohanó világunknak is.