Boszorkánykonyha mozgóbüfé és az abban forgalmazott élelmiszerek bemutatása
Saved in:
Main Author: | Vasvári Adél |
---|---|
Other Authors: | Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |
Kulcsszavak: | élelmiszerfogyasztás gasztronómia gasztrotörténet vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40461 |
Similar Items
„A lovaglás és az abban rejlő turisztikai potenciál”
: Kolozsvári Tímea
: Kolozsvári Tímea
A BADACSONYI BORVIDÉK BEMUTATÁSA, ÉS AZ ALMA MATER TANÉTTEREMBEN FORGALMAZOTT BORAIK JELLEMZÉSE
: Eke Katalin
: Eke Katalin
A Heineken által forgalmazott radlerek újrapozícionálása és piaci helyzete
: Halaska Betty
: Halaska Betty
A magyarországi transzferárazási gyakorlat és abban végbemenő változások
: Málnai Kristóf
: Málnai Kristóf
A Budai Vár turizmusa és az abban rejlő potenciál
: Veres Botond József
: Veres Botond József
Hazai élelmiszerek fogyasztása
: Balog Dávid
: Balog Dávid
Lakossági értékpapír megtakarítások az OTP Banknál, különös tekintettel a forgalmazott befektetési alapokra
: Gőz Éva
: Gőz Éva
A funkcionális élelmiszerek imázsvizsgálata
: Kanik Dorina
: Kanik Dorina
Az élelmiszerek online vásárlásának helyzete Magyarországon
: Kövesdi Dóra
: Kövesdi Dóra
Egészségtudatos élelmiszerek szerepe az FMCG piacon
: Vida Beáta
: Vida Beáta
Az alternatív élelmiszerek vásárlóinak fogyasztói magatartása
: Kolonics Zita Júlia
: Kolonics Zita Júlia
Színházlátogatási szokások feltérképezése és abban bekövetkezett változások hatása a Vígszínház pénzügyi helyzetére
: Balikó Rozi
: Balikó Rozi
Az egészséges élelmiszerek iránti növekvő fogyasztó igények
: Dezső Flóra Timea
: Dezső Flóra Timea
Fogyasztói preferenciák vizsgálata a funkcionális élelmiszerek piacán
: Oszlánszki Zsófia
: Oszlánszki Zsófia
A digitalizáció és a robotika megjelenése a szállodai Front Office-ban és az abban rejlő lehetőségek
: Halmi Szabolcs
: Halmi Szabolcs
A rovar alapú élelmiszerek elfogadottsága hazai fogyasztók körében
: Dobos Boglárka
: Dobos Boglárka
Az állati eredetű élelmiszerek előállításának és fogyasztásának környezetre gyakorolt hatásai
: Medvey Kinga Viktória
: Medvey Kinga Viktória
A fermentálás és a fermentált élelmiszerek szerepe a gasztronómiában
: Mederiová Fanni
: Mederiová Fanni
A megsemmisítéstől megmentett élelmiszerek útja a végső felhasználásig az Élelmiszerbank közreműködésével
: Bánó Helén
: Bánó Helén
Fogyasztói magatartás trendek az egészséges élelmiszerek területén a várandós nők esetében
: Szabó Réka Krisztina
: Szabó Réka Krisztina
Bio, helyi és kézműves élelmiszerek szerepe a hétköznapokban és a vendéglátásban
: Börzsönyi Dóra
: Börzsönyi Dóra
Sporttáplálkozás és az étrend kiegészítők, különleges táplálkozási célú élelmiszerek szerepe a sportteljesítményben
: Heinemann Viola
: Heinemann Viola
A rovar alapú élelmiszerek piaci bevezetése hazánkban, és azok fogyasztói megítélése
: Bita László
: Bita László
Az élelmiszerek kettős minősége- fogyasztói vélemények és a jelenség lehetséges megjelenése a vendéglátásban
: Fuferenda Sejla Szonja
: Fuferenda Sejla Szonja
Vásárlási szokások vizsgálata a cukormentes és a teljes kiőrlésű gabonákból készült élelmiszerek körében
: Pomper Kitti Katalin
: Pomper Kitti Katalin
Korunk főbb alternatív fehérjeforrásai - rovar alapú élelmiszerek fogyasztási trendjének és fogyasztói elfogadásának vizsgálata
: Bába András
: Bába András
A hagyományos és tájjellegű élelmiszerek jelentősége marketing- és gazdasági vonatkozású szempontok szerint az Észak-alföldi régióban
: Halasi Nóra
: Halasi Nóra
A bio, reform, speciális és mentes élelmiszerek szortiment bővítésének vizsgálata a gluténmentes termékek szemszögéből a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft.-nél
: Szebényi Dóra
: Szebényi Dóra
A disztribúciós logisztika szerepe egy termelő vállalat működésében, a termékáramlás, mint a disztribúciós logisztika kulcselemének bemutatása a lean menedzsment eszközeinek alkalmazásával
: Vasvári Alexandra
: Vasvári Alexandra
A monetáris és fiskális politika összhangja az eurózónában a koronavírus-válság során
: Vasvári Gábor
: Vasvári Gábor
Az onboarding kihívásai egy SSC példáján keresztül
: Vasvári Zsóka
: Vasvári Zsóka
SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN
: Vasvári Klaudia
: Vasvári Klaudia
Hogyan tud egy szálloda zöld szállodává válni, és ez mennyire motiválja a jövendőbeli vendégeket
: Vasvári Judit
: Vasvári Judit
Ételeredetű megbetegedések alakulása Magyarországon
: Vasvári Klaudia
: Vasvári Klaudia
Climate Change Mitigation A Comparative Analysis of the United States and China
: Vasvári Szilvia
: Vasvári Szilvia
Korunk főbb alternatív állati fehérjeforrásai -rovar alapú élelmiszerek fogyasztási trendjének és fogyasztói elfogadásának vizsgálata The main alternative protein sources of nowadays – trend examination of the insect based foods and study of the costumer acceptance
: Bába András
: Bába András
A WHC Kft szervezeti értékein alapuló belső képzési rendszerének bemutatása
: Kaczor Adél
: Kaczor Adél
A nonprofit szervezetek gazdálkodásának bemutatása a Magyar Közút Nonprofit Zrt. példáján keresztül
: Iván Dóra Adél
: Iván Dóra Adél
Az Iszlám Állam kialakulása és tendenciái
: Besszer Adél
: Besszer Adél
Franchise és az újhullámos kávézak versenye
: Pál Adél
: Pál Adél
Similar Items
-
„A lovaglás és az abban rejlő turisztikai potenciál”
: Kolozsvári Tímea -
A BADACSONYI BORVIDÉK BEMUTATÁSA, ÉS AZ ALMA MATER TANÉTTEREMBEN FORGALMAZOTT BORAIK JELLEMZÉSE
: Eke Katalin -
A Heineken által forgalmazott radlerek újrapozícionálása és piaci helyzete
: Halaska Betty -
A magyarországi transzferárazási gyakorlat és abban végbemenő változások
: Málnai Kristóf -
A Budai Vár turizmusa és az abban rejlő potenciál
: Veres Botond József