A Haris Catering Kft. rendezvényszervezésének sajátosságai

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Rácsai Anna
További közreműködők: Róbert Nóra
Kulcsszavak:Haris Catering Kft.
rendezvények
rendezvényközpont
rendezvényszervezés
tematikus
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/40495
Leíró adatok
Kivonat:Projektmunkám elején röviden ismertetem a rendezvényszervezéshez tartozó fogalmi meghatározásokat és hozzájuk tartozó csoportosításokat. Ezt követően bemutatom magát a céget, az épület történetét, a szervezeti felépítését és mindemellett kitérek arra is, hogy mi a Gatsby Night rendezvényüknek tematikája. A következő fejezetben bemutatom vizsgálati módszereimet, amiket alkalmazok dolgozatom során. Az eredmények rész két táblázat elemzésével kezdődik a szórakoztató rendezvények szám adataival kapcsolatban. Ezután a Haris Park régen és most fejezetben megvizsgálom, hogy miben változott a park a nyitás óta, majd ismertetem a pandémia alatti időszakot és az arra való reagálását is. Bemutatom röviden három konkurensét a piacon, majd rátérek a rendezvényszervezési tevékenységére. Egy már lezajlott rendezvényén, a Gatsby Night bálján keresztül mutatom be szervezést egészen a lebonyolításig. Végezetül a rendezvényközpontjáról készített SWOT analízissel rámutatok legnagyobb erősségeire és gyengeségeire, illetve jövőbeni esetleges lehetőségeire és veszteségeire.