A HACCP sztenderdre épülő minőségirányítási rendszer bemutatása és mükődésének felülvizsgálata a Mezcal mexikói étteremben, valamint a fejlődés lehetősége
Saved in:
Main Author: | Matos Levente |
---|---|
Other Authors: | Nincs adat Nincs adat |
Format: | Thesis |
Published: |
2013
|
Kulcsszavak: | HACCP Minőségirányítás Élelmiszerbiztonság |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40598 |
Similar Items
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra
: Fail Dóra
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben
: Farkas Bálint
: Farkas Bálint
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea
: Lángh Tímea
A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon
: Andorkó Ádám
: Andorkó Ádám
A Mexikói gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
: Hámori Attila
: Hámori Attila
A minöségirányítási rendszerek müködésének bemutatása, elemzése, általánosan, valamint egy konkrét vállalat müködésén keresztül
: Samu Samu Tímea Tímea
: Samu Samu Tímea Tímea
HACCP elemzés a Bel'Dor Teraszon
: Somogyi Krisztina
: Somogyi Krisztina
Egy vízipipa bár HACCP rendszerének kialakítása
: Sponner Ádám
: Sponner Ádám
A HACCP sztenderd alkalmazása a gombatermesztésben
: Dobia Alexandra
: Dobia Alexandra
A Ventacid Hungária Kft. minőségirányítási rendszerének, továbbá környezettudatos működésének a vizsgálata
: Wiesner Ákos
: Wiesner Ákos
Rendezvények az étteremben
: Insperger Barbara
: Insperger Barbara
Teljesítménymérés felülvizsgálata Waberer’s Szemerey Logisztika Kft.-nél
: Sándor Lajos
: Sándor Lajos
Az Anton Kft. integrált minőségügyi rendszerének felülvizsgálata
: Németh Attila
: Németh Attila
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva
: Szalay Virág Éva
Investigation of the current situation of the institutional HACCP system in Hungary
: Bekes Lilla
: Bekes Lilla
A HACCP sztenderd és az ISO 22000 szabvány együttes alkalmazása
: Fekete Soma
: Fekete Soma
Az önköltségszámítás felülvizsgálata a Sole-Mizo Zrt.-nél
: Farkas Nikolett Ivett
: Farkas Nikolett Ivett
Kínálatelemzés a Rönkház étteremben
: Kovács Krisztina
: Kovács Krisztina
A HACCP rendszer működése és fejlesztése egy gyorsétteremláncnál
: Biró Réka
: Biró Réka
Controlling rendszer felülvizsgálata és optimalizálása adott vállalkozás példáján keresztül
: Héjja Csaba
: Héjja Csaba
Mexikói bevándorlás az Egyesült Államokba - A NAFTA 20 évének értékelése a bevándorlás tükrében
: Simon Rita
: Simon Rita
Belső konfliktuskezelés a Menza étteremben
: Laczi Réka
: Laczi Réka
Költséggazdálkodás elemzése az Akvarell étteremben
: Rajki Viktor
: Rajki Viktor
Kínálatelemzés a Fekete Gólya étteremben
: Szabó Dorina Brigitta
: Szabó Dorina Brigitta
Környezettudatosság megjelenése az épülő Avar Hotelben
: Kiss Milán
: Kiss Milán
Az önkormányzatok központi költségvetési támogatásokkal való elszámolásainak szabályszerűségi felülvizsgálata 2006.
: Veróczki Zsanett
: Veróczki Zsanett
Minőségirányítási rendszerek hatása az exportra
: Nagy Anikó
: Nagy Anikó
A HACCP alkalmazhatósága és nehézségei a TRIOPONT Kft-n keresztül
: Hajnal Ákos
: Hajnal Ákos
HACCP rendszer bevezetése az Alföld Pro-Coop Zrt. frissáru raktárában
: Baranyi Szabolcs
: Baranyi Szabolcs
Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
: Tajtyi Patrik
: Tajtyi Patrik
Hagyományos cukrászkészítmények újragondolása a Kiosk étteremben
: Petró Eszter
: Petró Eszter
Panaszszituáció kezelése a Mezzo Music Étteremben
: Tóth Réka
: Tóth Réka
Panaszszituáció kezelése a Gettó Gulyás étteremben
: Horváth Kitti
: Horváth Kitti
Humánerőforrás-kezelés a VakVarjú étteremben
: Sáska Szilvia
: Sáska Szilvia
Panaszszituáció kezelésének vizsgálata a Vapiano étteremben
: Nagyházi Beáta
: Nagyházi Beáta
Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
: Vigh Liliána
: Vigh Liliána
Vezetői információs rendszer felülvizsgálata és javaslattétel annak továbbfejlesztésére egy KKV esetében
: Diósi Máté
: Diósi Máté
Vácduka Község Önkormányzat számviteli nyilvántartásainak felülvizsgálata az asp rendszer bevezetését követően
: Majer Kinga
: Majer Kinga
A ProLabor Kft. menedzsment-kontrollfolyamatainak felülvizsgálata az eredményesség növelésének céljából
: Forrai Anna Borbála
: Forrai Anna Borbála
Az MVM Mátra Energia Zrt. likviditás tervezési folyamatának felülvizsgálata és fejlesztése
: Molnár Attila
: Molnár Attila
Similar Items
-
HACCP ELEMZÉSE A MUSIC BOWLING ÉTTEREMBEN
: Fail Dóra -
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben
: Farkas Bálint -
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea -
A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon
: Andorkó Ádám -
A Mexikói gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
: Hámori Attila