Egy mozgó vendéglátó egység marketingstratégiája
Saved in:
Main Author: | Nagy Őszike Csenge |
---|---|
Other Authors: | Máté Dr. Zoltán |
Kulcsszavak: | 7P modell makrokörnyezet marketingstratégiák mikrokörnyezet SWOT-elemzés vállalkozás marketingstratégiája vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/41622 |
Similar Items
Az Utasellátó mint mozgó vendéglátó szolgáltatás
: Meszesán László
: Meszesán László
Miért nem gurul a mozgó vendéglátás? A mozgó vendéglátás akadályai napjainkban
: Kovács Amarilla
: Kovács Amarilla
Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
: Móré Luca Kata
: Móré Luca Kata
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva
: Szalay Virág Éva
Az adott vendéglátó egység költséggazdálkodásának elemzése.
: Ruprech Botond
: Ruprech Botond
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid
: Szentléleki Dávid
A Broadmoor szállodában üzemelő vendéglátó egység gazdálkodásának elemzése
: Nagy Bertalan
: Nagy Bertalan
Két vendéglátó egység koronavírus alatti döntéseinek az összehasonlítása
: Nagy Benedek
: Nagy Benedek
A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése
: Horváth Gréta
: Horváth Gréta
Vendéglátó egység weblapjának tervezése,működtetése és annak problémái
: Skázel Nándor
: Skázel Nándor
Egy vendéglátó egység nyitásának a lehetősége egy konkrét piaci környezetbe helyezve.
: Joó Zoltán
: Joó Zoltán
Mozgó kereskedelem a Dunán avagy venni vagy bérelni?
: Búza Bence
: Búza Bence
Mit tegyen a vállalkozás, ha lassan mozgó készletei vannak? Készletértékelési eljárások és a vállalkozások jövedelmi helyzetére gyakorolt hatásuk a lassan mozgó készletek esetében
: Ozsváth Gábor
: Ozsváth Gábor
A turisztikai munkaerőpiac kihívásai egy vendéglátó egység példáján a Covid-19 járvány hatásainak tükrében
: Burján Bálint Ferenc
: Burján Bálint Ferenc
A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben
: Kossuth Viktória Erika
: Kossuth Viktória Erika
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása A Piac Büféje vendéglátó egység példáján keresztül
: Vígh Ramóna
: Vígh Ramóna
Az AmRest Kávézó Kft. által üzemeltetett vendéglátó egység megnyitását megelőző üzleti terv elemzése
: Szatmári Csilla
: Szatmári Csilla
EGY VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG GAZDASÁGI MŰKÖDÉSE
: Bergmann Ernő
: Bergmann Ernő
Az adott vendéglátó egység desszert kínálata a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Rozbora Zsófia
: Rozbora Zsófia
Egy budapesti multifunkciós vendéglátóipari egység koncepcióterve
: Tánczos Dániel
: Tánczos Dániel
Személyi higiénia fontossága egy vendéglátó egységben
: Maczákné Chikán Dóra Éva
: Maczákné Chikán Dóra Éva
Az egri vendéglátós munkaerőpiac elvárásainak összevetése a vendéglátó szakképzéssel
: Dobai Ákos Tóbiás
: Dobai Ákos Tóbiás
Egy kiskereskedelmi egység közösségi média megjelenésének megtervezése
: Csiernik Lehel
: Csiernik Lehel
Egy online pólóbolt marketingstratégiája
: Molnár Mátyás
: Molnár Mátyás
Egy csomagolásmentes bolt marketingstratégiája
: Katranicz Petra
: Katranicz Petra
Az egységes világpénz létrehozása
: Hrabovszki András
: Hrabovszki András
Az egységes világpénz létrehozása
: Hrabovszki András
: Hrabovszki András
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Takács Dóra
: Takács Dóra
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Murár Fanni
: Murár Fanni
Extrém vendéglátó egységek napjainkban
: Miklósovics Nikolett
: Miklósovics Nikolett
Egy vendéglátóipari egység profilváltásának vizsgálata vonzáskörzet számítások alapján
: Matók Lívia
: Matók Lívia
Magyarország külképviseleteinek gazdálkodása,ellenőrzése egy egységes elszámolási rendszerben
: Tóthné Sándor Anita
: Tóthné Sándor Anita
Egységes ERP rendszer bevezetése egy nemzetközi cég leányvállalatainál
: Csombok Péter
: Csombok Péter
Statisztikai modul fejlesztése egy egységes moduláris webes rendszerben
: Bátorfalvi Géza Csaba
: Bátorfalvi Géza Csaba
A Plázs Siófok marketingstratégiája
: Nagy Fruzsina
: Nagy Fruzsina
Labdarúgóklubok üzleti- és marketingstratégiája
: Nagy Szabolcs
: Nagy Szabolcs
Similar Items
-
Az Utasellátó mint mozgó vendéglátó szolgáltatás
: Meszesán László -
Miért nem gurul a mozgó vendéglátás? A mozgó vendéglátás akadályai napjainkban
: Kovács Amarilla -
Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása
: Móré Luca Kata -
Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása
: Szalay Virág Éva -
Az adott vendéglátó egység költséggazdálkodásának elemzése.
: Ruprech Botond