Egységes zöldség-gyümölcs terméktanúsítási rendszer kialakításának lehetőségei Magyarországon
Saved in:
Main Author: | Harangozó Júlia |
---|---|
Other Authors: | Nincs adat Nincs adat |
Format: | Thesis |
Published: |
2014
|
Kulcsszavak: | Zöldség-gyümölcs Minőségszabályozás Terméktanúsítás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/42647 |
Similar Items
GreenGo Zöldség Gyümölcs Kft. Kiadástöbblet csökkentési-terve
: Szepesi Balázs
: Szepesi Balázs
A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. zöldség-gyümölcs beszerzésének bemutatása
: Fessel Petra
: Fessel Petra
A Simon Gyümölcs Kft. bemutatása
: Potyondi Klaudia
: Potyondi Klaudia
Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó üzem – az ötlettől a megvalósításig
: Ruzsics Judit
: Ruzsics Judit
Értékelemzéssel támogatott önköltségszámítási rendszer kialakításának lehetőségei egy mezőgazdasági vállalkozásnál
: Debreczeni Angéla
: Debreczeni Angéla
A friss zöldség termékpálya résztvevők közvetett hatása a vetőmag forgalmazására
: Szungyi Péter
Published: (2006)
: Szungyi Péter
Published: (2006)
Cafeteria rendszer elemei, kialakításának szempontjai
: Dehurta János
: Dehurta János
Cafetéria rendszer elemei, kialakításának szempontjai
: Bechler Tímea Flóra
: Bechler Tímea Flóra
A magyarországi gyümölcs- és zöldségfeldolgozás területi vizsgálata számviteli mutatók segítségével
: Kormos Zoltán, et al.
Published: (2018)
: Kormos Zoltán, et al.
Published: (2018)
A budapesti turizmusnak kedvező okos mobilitási rendszer kialakításának a lehetőségei
: Ladomérszky György Gábor
: Ladomérszky György Gábor
Hazai zöldség- és gyümölcsfeldolgozás versenyképességének területi vizsgálata az OCRA módszer segítségével
: Kormos Zoltán, et al.
Published: (2018)
: Kormos Zoltán, et al.
Published: (2018)
A Cafeteria rendszer elemei, kialakításának szempontjai
: Ficzek Tamara
: Ficzek Tamara
A Cafeteria rendszer elemei, kialakításának szempontjai
: EgrI Nóra Anett
: EgrI Nóra Anett
A Cafetéria rendszer elemei, kialakításának szempontjai
: Bánföldi Zoltánné
: Bánföldi Zoltánné
Az egységes európai fizetőeszköz bevezetésének lehetőségei Magyarországon, 2005 őszén
: Kecskés Balázs
: Kecskés Balázs
Az Egységes Farmtámogatási Rendszer előzményei, bevezetése és ellenőrzése Magyarországon
: Braun Zoltán
: Braun Zoltán
Cafeteria rendszer kialakításának lehetősége a Diagon Kft-nél
: Kakics Mária
: Kakics Mária
Kontrolling rendszer kialakításának vizsgálata a Rábalux Kft-nél
: Svajda Bernadett
: Svajda Bernadett
PROJEKTMONITORING KIALAKÍTÁSÁNAK DILEMMÁI
: Nagy Lívia
: Nagy Lívia
A Coldrex MaxGrip mentol és erdei gyümölcs ízű por belsőleges oldathoz készítmény bevezetése
: Kiss Dorottya
: Kiss Dorottya
Érd borászatának bemutatása és a helyi borturizmus kialakításának lehetőségei
: Blaskovics Zsófia Petra
: Blaskovics Zsófia Petra
Marketingstratégia kialakításának szerepe mikrovállalkozásoknál
: Antovszki Anna
: Antovszki Anna
LEAN kontrolling mutatószámrendszer kialakításának lehetőségei a ROCKWOOL Hungary Kft-nél
: Rózsai Zsolt
: Rózsai Zsolt
Egységes jelölés bevezetésének lehetőségei a laktózmentes termékek esetében
: Szendrei Nikolett
: Szendrei Nikolett
Egységes ERP rendszer bevezetése egy nemzetközi cég leányvállalatainál
: Csombok Péter
: Csombok Péter
A controlling rendszer kialakításának lehetőségei egy mezőgazdasági vállalkozás esetében, különösen a költség- és eredménycontolling területére fókuszálva
: Ozsvár Szandra
: Ozsvár Szandra
A távoli munkavégzési rendszer kialakításának és működtetésének vizsgálata egy hazai nagyvállalatnál
: Temesvári Petra
: Temesvári Petra
Kiberbiztonsági rendszer felépítése, bemutatása egy kereskedelmi egység működésének tükrében
: Bulejka Márk Zoltán
: Bulejka Márk Zoltán
Az elszámoló egység alapú nyilvántartási rendszer egy magánnyugdíjpénztár alkalmazásában
: Somogyiné Stepanek Nóra
: Somogyiné Stepanek Nóra
AZ EGYSÉGES SEGÉLYHÍVÓ RENDSZER BEVEZETÉSE, EGY INFORMATIKAI PROJEKT MÓDSZERTANA
: Takács Gábor
: Takács Gábor
A Magyar Cetelem Bank Zrt. cafetéria rendszere, kialakításának szempontjai, valamint az egyéni és kollektív érdekeltségi rendszerének fejlesztési lehetőségei
: Hajnal Zsuzsanna
: Hajnal Zsuzsanna
Szállodavállalatok portfólió kialakításának hatása a versenyképességre
: Vörös János
: Vörös János
Mikro vállalatok informatikai hálózati kialakításának sajátosságai
: Korsós Balázs
: Korsós Balázs
Két vendéglátóipari egység összehasonlítása az alkalmazott marketing eszközeik alapján
: Hegedüs Bianka Júlia
: Hegedüs Bianka Júlia
Az egységes világpénz létrehozása
: Hrabovszki András
: Hrabovszki András
Az egységes világpénz létrehozása
: Hrabovszki András
: Hrabovszki András
A kontrolling rendszer kialakításának és működésének sajátos vonásai a Szolnoki Tankerületi Központ gyakorlatában
: Ecseki Nelli Kinga
: Ecseki Nelli Kinga
Egy specializált mezőgazdasági vállalkozás digitalizált kialakításának elvei
: Koncsol Meliton
: Koncsol Meliton
Az Invitel humán erőforrás stratégiájának kialakításának menete
: Dömsödi Balázs
: Dömsödi Balázs
Egy egységes szállodai besorolási rendszer lehetősége az Európai Unióban, a Hotelstars rendszer vizsgálatán keresztül
: Patai Krisztina Regina
: Patai Krisztina Regina
Similar Items
-
GreenGo Zöldség Gyümölcs Kft. Kiadástöbblet csökkentési-terve
: Szepesi Balázs -
A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. zöldség-gyümölcs beszerzésének bemutatása
: Fessel Petra -
A Simon Gyümölcs Kft. bemutatása
: Potyondi Klaudia -
Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó üzem – az ötlettől a megvalósításig
: Ruzsics Judit -
Értékelemzéssel támogatott önköltségszámítási rendszer kialakításának lehetőségei egy mezőgazdasági vállalkozásnál
: Debreczeni Angéla