Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
Saved in:
Main Author: | Néző Eszter |
---|---|
Other Authors: | Magyar Dr. Norbert |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Csomagolásmentesség fenntartható fogyasztás fenntartható vendéglátás fenntarthatóság szemétmentesség |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/42683 |
Similar Items
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Fogyasztói érdeklődés az alkoholcsökkentett alternatív termékek piacán Magyarországon és nemzetközi összehasonlításban
: Egyed Mátyás
: Egyed Mátyás
Fenntartható éttermek Magyarországon
: Svedics Daniella
: Svedics Daniella
Éttermek értékteremtése Kelet-Magyarországon
: Májer Bence
: Májer Bence
A public relations szakma iránti bizalom Magyarországon
: Kovács Gabriella
: Kovács Gabriella
Bellozzo éttermek működése
: Réffi Anna Dalma
: Réffi Anna Dalma
"Farm- to- table" törekvések és éttermek Magyarországon, illetve Amerikában
: Borbély Éva
: Borbély Éva
Éttermek törzsvendégkörének vizsgálata Budaörsön
: Vadas Bendegúz
: Vadas Bendegúz
Y, Z generáció munka iránti motivációja
: Csányi Bence
: Csányi Bence
Éttermek megjelenése a social médiában
: Baráth Bianka Rubina
: Baráth Bianka Rubina
Az IT Services Hungary Kft. környezetvédelem iránti elkötelezettsége
: Maros Rebeka
: Maros Rebeka
Szervezet iránti elkötelezettség növelése egy multinacionális vállalatnál
: Keszi Dóra
: Keszi Dóra
Az egészséges élelmiszerek iránti növekvő fogyasztó igények
: Dezső Flóra Timea
: Dezső Flóra Timea
A szakma iránti szeretet kialakítása az Alfa generációban
: Ignéczi Alexandra Angyalka
: Ignéczi Alexandra Angyalka
A belvárosi éttermek forgalmának növelési lehetőségei
: Ekker Dorina
: Ekker Dorina
Csúcsgasztronómia bemutatása hazai éttermek példáján keresztül
: Zelei Zsófi
: Zelei Zsófi
Nemzetiségi éttermek működtetése Magyarországon és Oroszországban, azok gazdasági elemzése és összehasonlítása
: Belyaeva Ekaterina
: Belyaeva Ekaterina
Éttermek digitalizációs lehetőségei Magyarországon és egy új SaaS megoldás piacképességének vizsgálata
: Kocsis Ádám
: Kocsis Ádám
A fogyasztói etnocentrizmus hatása a magyar termékek iránti keresletre
: Imreh Orsolya
: Imreh Orsolya
Az éttermek online marketing megoldásai és hatékonyságuk
: Polonkai Gergely
: Polonkai Gergely
Törzshelyek és törzsvendégek fontosságának vizsgálata éttermek esetében
: Hajós Zsófia
: Hajós Zsófia
COVID-19 hatása a Budapesti éttermek működésére
: Redele Dorián István
: Redele Dorián István
Ételrendelési szokások az éttermek online marketingkommunikációjának tükrében
: Hegedűs Dóra Júlia
: Hegedűs Dóra Júlia
Helyi termelők és az éttermek együttműködési lehetőségei
: Nagy Helga
: Nagy Helga
A játékosításban rejlő lehetőségek vizsgálata éttermek esetében
: Szikora Szilvia
: Szikora Szilvia
Tematikus éttermek népszerűségének és működési sajátosságainak vizsgálata
: Benkő Dávid Márk
: Benkő Dávid Márk
A KÖRNYEZETTUDATOS MICE RENDEZVÉNYEK IRÁNTI VÁLLALATI NYITOTTSÁG KUTATÁSA MÉRETKATEGÓRIA SZERINT
: Papp Dávid
: Papp Dávid
A fenntartható megoldások iránti kereslet és kínálat változása a rendezvényszervezésben
: Kemény Kitti
: Kemény Kitti
Tematikus éttermek elterjedése a Sir Lancelot étteremre levetítve
: Borza Balázs
: Borza Balázs
Hagyományos magyar meleg tészták a budapesti éttermek kínálatában
: Antal Ádám
: Antal Ádám
Honlap és közösségi média-megjelenésének vizsgálata éttermek esetében
: Gunya Gréta
: Gunya Gréta
A vegetáriánus/vegán éttermek helye a budapesti piacon
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
A Michelin-csillag és a Michelin-csillagos éttermek helyzete egyes európai országokban és Magyarországon
: Ferenczi Dóra
: Ferenczi Dóra
Az esküvőszervezők iránti kereslet változásai, és ezek hatása a kínálati oldalon
: Matyi Anita
: Matyi Anita
A fiatalok szabadidős tevékenységei és a keresztény események iránti érdeklődésük hazánkban
: Dévényi Blanka
: Dévényi Blanka
A vegán életmód, a budapesti vegán éttermek vizsgálatának tükrében
: Czigány Bianka
: Czigány Bianka
A magyaros ételek megjelenése az átlagos magyar éttermek kínálatában
: Kindlik Bianka
: Kindlik Bianka
Az X, Y, Z generációk szervezet iránti elkötelezettsége és a motiváció kapcsolata
: Ament Fruzsina
: Ament Fruzsina
A cég iránti elkötelezettség kialakításának módszerei és eredményessége a Sysdata Kft-nél
: Fekete Adrienn
: Fekete Adrienn
Degusztációs éttermek a magyar gasztropiacon, avagy egy új étteremtípus elemzése
: Tóth Gergely
: Tóth Gergely
Similar Items
-
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter -
Fogyasztói érdeklődés az alkoholcsökkentett alternatív termékek piacán Magyarországon és nemzetközi összehasonlításban
: Egyed Mátyás -
Fenntartható éttermek Magyarországon
: Svedics Daniella -
Éttermek értékteremtése Kelet-Magyarországon
: Májer Bence -
A public relations szakma iránti bizalom Magyarországon
: Kovács Gabriella