Az Öreg Kalász Bt. spontán erjedésű kovásszal készült kenyereinek bemutatása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Farkas Laura Fruzsina
További közreműködők: Dr. Lenkovics Dr. Beatrix
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:egészségtudatosság
kenyér
kenyérfogyasztás
kovász
sütőipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/43119

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg43119
005 20230317163411.0
008 230317suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Farkas Laura Fruzsina 
245 1 3 |a Az Öreg Kalász Bt. spontán erjedésű kovásszal készült kenyereinek bemutatása  |c Farkas Laura Fruzsina  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A jelen társadalmunk fogyasztási döntéseinek hátterében egyre nagyobb szerepet vállal az egészségtudatosság, ami a kenyérfogyasztási szokásokra is kiterjed. A dolgozat középpontjában így az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő spontán erjedésű kovásszal készült kenyereknek a bemutatása áll. A szemléltetés egy konkrét gyakorlati példán keresztül kerül megvalósításra az Öreg Kalász Bt. termékein keresztül. A beszámoló azonkívül, hogy ismerteti a kovászolás technológiáját, mikrobiológiai folyamatait, betekintést nyújt a keresleti, valamint a kínálati sajátosságokra is. 
695 |a egészségtudatosság 
695 |a kenyér 
695 |a kenyérfogyasztás 
695 |a kovász 
695 |a sütőipar 
700 1 |a Dr. Lenkovics Dr. Beatrix  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43119/1/Szakdolgozat_Farkas_Laura_Fruzsina.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43119/2/7.%20Farkas%20Laura%20Fruzsina%20Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap_bels%C5%91%20b%C3%ADr%C3%A1l%C3%B3_2022.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43119/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap_k%C3%BCls%C5%91_2022_Farkas%20Laura%20Fruzsina.pdf  |z Dokumentum-elérés