Az Öreg Kalász Bt. spontán erjedésű kovásszal készült kenyereinek bemutatása
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | egészségtudatosság kenyér kenyérfogyasztás kovász sütőipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43119 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg43119 | ||
005 | 20230317163411.0 | ||
008 | 230317suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Farkas Laura Fruzsina | |
245 | 1 | 3 | |a Az Öreg Kalász Bt. spontán erjedésű kovásszal készült kenyereinek bemutatása |c Farkas Laura Fruzsina |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A jelen társadalmunk fogyasztási döntéseinek hátterében egyre nagyobb szerepet vállal az egészségtudatosság, ami a kenyérfogyasztási szokásokra is kiterjed. A dolgozat középpontjában így az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő spontán erjedésű kovásszal készült kenyereknek a bemutatása áll. A szemléltetés egy konkrét gyakorlati példán keresztül kerül megvalósításra az Öreg Kalász Bt. termékein keresztül. A beszámoló azonkívül, hogy ismerteti a kovászolás technológiáját, mikrobiológiai folyamatait, betekintést nyújt a keresleti, valamint a kínálati sajátosságokra is. | |
695 | |a egészségtudatosság | ||
695 | |a kenyér | ||
695 | |a kenyérfogyasztás | ||
695 | |a kovász | ||
695 | |a sütőipar | ||
700 | 1 | |a Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43119/1/Szakdolgozat_Farkas_Laura_Fruzsina.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43119/2/7.%20Farkas%20Laura%20Fruzsina%20Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap_bels%C5%91%20b%C3%ADr%C3%A1l%C3%B3_2022.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43119/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap_k%C3%BCls%C5%91_2022_Farkas%20Laura%20Fruzsina.pdf |z Dokumentum-elérés |