A fogyasztói igény változása a csúcsgasztronómia és a minőségi ételek iránt a Bocuse d’Or versenysorozat és a médiában feltűnt sztárséfek népszerűségének hatására
Saved in:
Main Author: | Kapitány Virág Viktória |
---|---|
Other Authors: | Tóth Gábor |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Bocuse d'Or étterem fogyasztói magatartás sztárséfek verseny |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43213 |
Similar Items
A Bocuse d'Or versenysorozat hatása a hazai vendéglátóipari szakmunkásképzésre.
: Tóth Gábor
: Tóth Gábor
Bocuse d'Or és hatása a magyar gasztronómiára
: Horváth Ákos
: Horváth Ákos
Helyi termékek és alapanyagok megjelenése a Bocuse d'Or rendezvényen
: Simon Kinga
: Simon Kinga
A hazai csúcsgasztronómiába beszállító termelők fejlődése, különös tekintettel a Bocuse d'Or versenysorozat és a Michelin Guide fokozott magyarországi jelenlétének hatására
: Molnár Vanessza
: Molnár Vanessza
A Michelin-jelenség és a Bocuse d’Or hatásai a magyar gasztronómiára
: Horváth Bálint
: Horváth Bálint
Magyar gasztronómia fejlődése és a diákok motivációja a Bocuse d’Or hatására
: Krójer Zsombor
: Krójer Zsombor
Csúcsgasztronómia bemutatása hazai éttermek példáján keresztül
: Zelei Zsófi
: Zelei Zsófi
Z generáció motiváltsága a sport iránt
: Ocsovai Vanessza
: Ocsovai Vanessza
A pálinka felhasználásának lehetőségei a csúcsgasztronómia italkínálatában
: Berecz Panna Viola
: Berecz Panna Viola
A Carte D'Or nemzetközi márka bemutatása, és jövőbeni növekedési lehetőségeinek vizsgálata a magyar piacon
: Fülöp Zsolt
: Fülöp Zsolt
A csúcsgasztronómia fenntarthatósága Magyarországon, a Tanti éttermen keresztül bemutatva
: Kiss Szabolcs
: Kiss Szabolcs
A fenntartható fejlődés iránt elkötelezett nagyvállalatok Magyarországon Környezetvédelem, mint CSR tevékenység
: Gerjeni Jázmin
: Gerjeni Jázmin
HACCP elemzés a Bel'Dor Teraszon
: Somogyi Krisztina
: Somogyi Krisztina
Változó munkaerő-piaci igény, változatlan oktatás
: Gakisz Jorgosz András
: Gakisz Jorgosz András
Paul Bocuse örökségének ismertsége a magyar szakmai körökben
: Papp Luca Veronika
: Papp Luca Veronika
Egészségtudatos cukrászdákra való igény a XXI. században
: Körmendy Zsanna
: Körmendy Zsanna
Múzeumok külső kommunikációja és népszerűségének vizsgálata
: Sipos Enikő
: Sipos Enikő
A kriptovaluták népszerűségének hatása a hardverárakra
: Urbán Dániel
: Urbán Dániel
A művelődési és kulturális igény fejlesztési lehetőségei felnőttkorban
: Király Ágota
: Király Ágota
Fogyasztói igény felmérése az utazási szoftverek használatával kapcsolatban
: Vári-Nagy Zalán
: Vári-Nagy Zalán
Pálinka, mint hungarikum és népszerűségének növelési lehetőségei
: Madar Gwendolin
: Madar Gwendolin
Tematikus éttermek népszerűségének és működési sajátosságainak vizsgálata
: Benkő Dávid Márk
: Benkő Dávid Márk
A true crime műfaja és népszerűségének vizsgálata
: Szendrey Réka
: Szendrey Réka
Minőségi termelés az állami szférában
: Vida Flóra
: Vida Flóra
Digitalizáció és a minőségi ügyfélkiszolgálás
: Fekete Kálmán
: Fekete Kálmán
A vasúti személyszállítás minőségi fejlesztése
: Bőr József János
: Bőr József János
A Marketing újragondolása a közösségi média népszerűségének hatására
: Busa Tamás
: Busa Tamás
Élménykeresés a turizmusban Egyedi szálláshelyek népszerűségének vizsgálata Magyarországon
: Sidlovics Eszter
: Sidlovics Eszter
Minőségi alapanyagok használata a Mák Cukrászdában
: Pallos Orsolya
: Pallos Orsolya
A „Ruby on Rails” alkalmazásfejlesztés minőségi tényezői
: Darnel Dominik
: Darnel Dominik
Hazai üzletlánc a minőségi magyar termékekért
: Boglári Barbara
: Boglári Barbara
Minőségi elvárások teljesítése a fedélzeti szolgáltatásban
: Koltai Pál
: Koltai Pál
Les changements d'habitudes d'achat pendant COVID
: Papp Gergely
: Papp Gergely
Egészségtudatos ételek a social médiában
: Borovszki Zsuzsanna Judit
: Borovszki Zsuzsanna Judit
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
Az igény előrejelzés hatása a készletgazdálkodásra és a vállalat pénzügyi mutatóira
: Ribita Máté
: Ribita Máté
Az amerikai futball népszerűségének növekedése a televíziós közvetítés hatására
: Bencsics Márk
: Bencsics Márk
A sportrendezvények hatása a rendezvényszervezésben A sportrendezvények népszerűségének kulcsa
: Koós Sándor Levente
: Koós Sándor Levente
A teaházak népszerűségének okai és a szolgáltatásból fakadó jellemzők
: Szegedi Anikó
: Szegedi Anikó
Transzatlanti Szabadkereskedelmi Egyezmény a minőségi szabályozók tükrében
: Gyáfrás Marcell
: Gyáfrás Marcell
Similar Items
-
A Bocuse d'Or versenysorozat hatása a hazai vendéglátóipari szakmunkásképzésre.
: Tóth Gábor -
Bocuse d'Or és hatása a magyar gasztronómiára
: Horváth Ákos -
Helyi termékek és alapanyagok megjelenése a Bocuse d'Or rendezvényen
: Simon Kinga -
A hazai csúcsgasztronómiába beszállító termelők fejlődése, különös tekintettel a Bocuse d'Or versenysorozat és a Michelin Guide fokozott magyarországi jelenlétének hatására
: Molnár Vanessza -
A Michelin-jelenség és a Bocuse d’Or hatásai a magyar gasztronómiára
: Horváth Bálint