A köretválaszték változásának vizsgálata a vendéglátás kínálatában Magyarországon
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | étlapelemzés étterem köret köretkínálat vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43246 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg43246 | ||
| 005 | 20230318153547.0 | ||
| 008 | 230318suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kedves Kamilla | |
| 245 | 1 | 2 | |a A köretválaszték változásának vizsgálata a vendéglátás kínálatában Magyarországon |c Kedves Kamilla |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatomban bizonyítom, hogy Magyarországon a vendéglátó egységek köretkínálata változásokon ment át az utóbbi évtizedekben. Megvizsgálom, hogy van-e kapcsolat az egyes köret alapanyagok ismertsége és fogyasztása között, valamint, hogy hatással van-e az egészséges étkezés fontossága az újdivatú egészséges köretek ismertségére. Ezeket régi és mai étlapok elemzésével támasztom alá, illetve kérdőívvel mérem fel a köretfogyasztási szokásokat a vendéglátóhelyeken. | |
| 695 | |a étlapelemzés | ||
| 695 | |a étterem | ||
| 695 | |a köret | ||
| 695 | |a köretkínálat | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Balog-Siposné Szöcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43246/1/Szakdolgozat_Kedves%20Kamilla.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43246/2/kedves%20kamilla_Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap_k%C3%BCls%C5%91.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43246/3/Kedves%20Kamilla%20b%C3%ADr%C3%A1lat.pdf |z Dokumentum-elérés |