A fermentálás és a fermentált élelmiszerek szerepe a gasztronómiában
Elmentve itt :
Szerző: | Mederiová Fanni |
---|---|
További közreműködők: | Lugasi Dr. Andrea |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | fermentálás fermentált élelmiszerek fermentált tejtermékek fermentált zöldségek gasztronómia trend kovász |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43275 |
Hasonló tételek
Egészségtudatos élelmiszerek szerepe az FMCG piacon
: Vida Beáta
: Vida Beáta
Hazai élelmiszerek fogyasztása
: Balog Dávid
: Balog Dávid
A funkcionális élelmiszerek imázsvizsgálata
: Kanik Dorina
: Kanik Dorina
Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában
: Kalácska Áron
: Kalácska Áron
Bio, helyi és kézműves élelmiszerek szerepe a hétköznapokban és a vendéglátásban
: Börzsönyi Dóra
: Börzsönyi Dóra
Az élelmiszerek online vásárlásának helyzete Magyarországon
: Kövesdi Dóra
: Kövesdi Dóra
Az alternatív élelmiszerek vásárlóinak fogyasztói magatartása
: Kolonics Zita Júlia
: Kolonics Zita Júlia
A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
: Bene András János
: Bene András János
Fogyasztói preferenciák vizsgálata a funkcionális élelmiszerek piacán
: Oszlánszki Zsófia
: Oszlánszki Zsófia
Kelt tészták szerepe a gasztronómiában külföldön és Magyarországon
: Tóth Kata Anna
: Tóth Kata Anna
Sporttáplálkozás és az étrend kiegészítők, különleges táplálkozási célú élelmiszerek szerepe a sportteljesítményben
: Heinemann Viola
: Heinemann Viola
Az egészséges élelmiszerek iránti növekvő fogyasztó igények
: Dezső Flóra Timea
: Dezső Flóra Timea
A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában
: Varga Viktória
: Varga Viktória
Sonkák a spanyol gasztronómiában
: Ordasi Natália
: Ordasi Natália
A rovar alapú élelmiszerek elfogadottsága hazai fogyasztók körében
: Dobos Boglárka
: Dobos Boglárka
Boszorkánykonyha mozgóbüfé és az abban forgalmazott élelmiszerek bemutatása
: Vasvári Adél
: Vasvári Adél
A Móri borvidék bemutatása és szerepe a magyar gasztronómiában
: Farkas Attila Tamás
: Farkas Attila Tamás
A halak szerepe a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Nemes Adrienn
: Nemes Adrienn
A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában
: Ignátkó Szabolcs
: Ignátkó Szabolcs
A marhahús a magyar gasztronómiában
: Deák Gábor
: Deák Gábor
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A fenntarthatóság megjelenése a gasztronómiában
: Nagy Eszter
: Nagy Eszter
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána
: Molnár Diána Roxána
A gabonák szerepe a gasztronómiában és felhasználásuk a hazai vendéglátásban
: Banádi Rebeka
: Banádi Rebeka
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
Hagyományok és korszerűségek a sváb gasztronómiában
: Schurina Anett
: Schurina Anett
Mikrozöldek és ehető virágok a gasztronómiában
: Gerencsér Laura
: Gerencsér Laura
A marhahús szerepe a táplálkozásban és húsrészeinek felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
: Nagy Krisztián András
: Nagy Krisztián András
Állati eredetű élelmi anyagok szerepe a gasztronómiában és a Babilon étteremben
: Kovács Barbara
: Kovács Barbara
A limousin szarvasmarha húsa a gasztronómiában
: Skamla Pál
: Skamla Pál
Az állati eredetű élelmiszerek előállításának és fogyasztásának környezetre gyakorolt hatásai
: Medvey Kinga Viktória
: Medvey Kinga Viktória
A rovar alapú élelmiszerek piaci bevezetése hazánkban, és azok fogyasztói megítélése
: Bita László
: Bita László
Halkalauz a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban
: Major Enikő
: Major Enikő
A megsemmisítéstől megmentett élelmiszerek útja a végső felhasználásig az Élelmiszerbank közreműködésével
: Bánó Helén
: Bánó Helén
Fogyasztói magatartás trendek az egészséges élelmiszerek területén a várandós nők esetében
: Szabó Réka Krisztina
: Szabó Réka Krisztina
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
A választékközlő rendszerek megjelenési formái a gasztronómiában
: Pusztai Viktória
: Pusztai Viktória
A fenntarthatóság fontossága a háztartásokban és a gasztronómiában
: Gajdács Nikoletta
: Gajdács Nikoletta
A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában
: Czompa Fanny
: Czompa Fanny
A Neszmélyi borvidék borainak bemutatása és szerepe a gasztronómiában, a borvidék népszerűsítési lehetőségei
: Maros Matild
: Maros Matild
Hasonló tételek
-
Egészségtudatos élelmiszerek szerepe az FMCG piacon
: Vida Beáta -
Hazai élelmiszerek fogyasztása
: Balog Dávid -
A funkcionális élelmiszerek imázsvizsgálata
: Kanik Dorina -
Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában
: Kalácska Áron -
Bio, helyi és kézműves élelmiszerek szerepe a hétköznapokban és a vendéglátásban
: Börzsönyi Dóra