A vendégösszetétel és a "plate waste" összefüggésének vizsgálata egy budapesti szálloda büféreggelijének példáján
Saved in:
Main Author: | Nemes Petra |
---|---|
Other Authors: | Karakasné Morvay Klára |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | élelmiszer-pazarlás fenntartható fogyasztás plate waste reggeli szállodaipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43635 |
Similar Items
A vendégösszetétel és a "plate waste" összefüggésének vizsgálata egy budapesti szálloda büféreggelijének példáján
: Nemes Petra
: Nemes Petra
A Power Plate Magyarország marketingstratégiai elemzése
: Herman Dóra
: Herman Dóra
Turizmus és vidékfejlesztés összefüggésének vizsgálata az Észak-Alföld régió példáján keresztül
: Pipó Borbála
: Pipó Borbála
Az élelmiszerpazarlás vizsgálata a vendégösszetétel viszonylatában a Hotel Budapestben
: Perjési Dávid
: Perjési Dávid
Koronavírus hatásának bemutatása egy budapesti szálloda példáján keresztül
: Mező Petra
: Mező Petra
A kiégés és a szenvedélybetegségek összefüggésének vizsgálata az egészségügyben dolgozók körében
: Horváth-Ozsuk Adrienn
: Horváth-Ozsuk Adrienn
Egy budapesti szálloda piaci bevezetése a Lifestyle Hotel példáján keresztül
: Tordai Péter
: Tordai Péter
Egy négycsillagos budapesti szálloda megvalósíthatóságának vizsgálata nemzetközi standardok alapján
: Takács Márton
: Takács Márton
Az élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy budapesti 5 csillagos szálloda példáján
: Kovács Lilla
: Kovács Lilla
Zero-waste the new norm?
: Almási Sándor, et al.
Published: (2021)
: Almási Sándor, et al.
Published: (2021)
A munkahelyi stressz és a személyiség összefüggésének vizsgálata a Pest Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szervénél
: Varga Zoltán Krisztián
: Varga Zoltán Krisztián
A három budapesti reptéri szálloda bemutatása és eredményességének vizsgálata
: Halász Tünde
: Halász Tünde
Egy budapesti ibis szálloda pandémia utáni működésének elemzése
: Viglási Roland
: Viglási Roland
A critical analysis of waste management and the level of food waste in the hospitality industry
: Zsigri Máté
: Zsigri Máté
Zero Waste a Koktélkúltúrában
: Szőllősi Bálint
: Szőllősi Bálint
Szállodai vendégek és dolgozók ösztönzésmenedzsmentje három budapesti luxus szálloda példáján keresztül
: But-Pálfi Brigitta
: But-Pálfi Brigitta
Az élelmiszerpazarlás csökkentése a szállodaiparban – lehetőségek és gyakorlatok bemutatása egy budapesti szálloda példáján keresztül
: Varga Virág
: Varga Virág
Válságkommunikáció, mint a válságkezelés egyik kulcsfontosságú eleme egy budapesti szálloda belső kommunikációjának példáján keresztül
: Kajtor Anita
: Kajtor Anita
The situation of Hungarian waste management, the possibilities of the Swiss SID SA on the Hungarian waste market
: Ördög Zsuzsanna
: Ördög Zsuzsanna
A rendezvényszervezési tevékenység összehasonlítása a Hotel Broadmoor és egy budapesti 5 csillagos szálloda példáján keresztül
: Takács Dávid László
: Takács Dávid László
Az élelmiszerpazarlás komplex elemzése a budapesti Hilton Garden Inn szálloda példáján keresztül
: Tomasovszki Klaudia
: Tomasovszki Klaudia
Zero Waste Bárok Trend vagy a Jövő?
: Zilizi Máté
: Zilizi Máté
Fiktív budapesti, ázsiai témájú szálloda megvalósíthatósági tanulmányterve
: Balogh Barnabás
: Balogh Barnabás
Márkaépítés egy budapesti skybar példáján keresztül
: Pisser Petra
: Pisser Petra
A Novotel Budapest Centrum és Novotel Budapest Danube szállodák vendéglátó tevékenységének összehasonlító elemzése a vendégösszetétel és a bevételek tükrében
: Erdős Júlia
: Erdős Júlia
Sustainable business opportunities focused on the fast fashion industry waste and e-waste in Latin America and Africa
: Kaul Karen Elisabeth
: Kaul Karen Elisabeth
Analyzing the issue of food waste in Hungary
: Popova Vera
: Popova Vera
Zero waste in the food and beverage industry
: Aguirre-Szilágyi Ignacio
: Aguirre-Szilágyi Ignacio
"Zero Waste" és a fenntartható jövő
: Dajcsin Katalin
: Dajcsin Katalin
Zero waste üzletek elterjedése, és ismertségének, megítélésének vizsgálata Magyarországon
: Kovács Blanka Laura
: Kovács Blanka Laura
A vendégelégedettség és a teljesítménymutatók közötti kapcsolat vizsgálata egy szálloda példáján keresztül
: Sipos Péter
: Sipos Péter
Examination of consumer awareness in case of food waste
: Gál Zsófia
: Gál Zsófia
Hazardous waste management in the field of plastics and microplastics
: Liu Tianhui Aliz
: Liu Tianhui Aliz
Food waste management in hotels Case study of the Crowne Plaza Budapest Hotel
: Polónyi Adrienn Alexandra
: Polónyi Adrienn Alexandra
Két budapesti ötcsillagos szálloda online marketing tevékenységének összehasonlító értékelése
: Szabó Krisztina
: Szabó Krisztina
A Zero Waste szemlélet és fogyasztói szokások
: Kőhalmi Boglárka
: Kőhalmi Boglárka
Válságkezelés, pénzügyi kontrolling és versenyképesség vizsgálata egy siófoki szálloda példáján keresztül bemutatva.
: Mohácsi Anna
: Mohácsi Anna
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Phuong Tran Thu, et al.
Published: (2024)
: Phuong Tran Thu, et al.
Published: (2024)
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Tran Thu Phuong
: Tran Thu Phuong
AZ ONLINE UTAZÁSI IRODÁK ELTERJEDÉSE ÉS SZEREPE EGY BUDAPESTI 3 CSILLAGOS SZÁLLODA MŰKÖDÉSÉBEN
: Verebélyi Vivien
: Verebélyi Vivien
Similar Items
-
A vendégösszetétel és a "plate waste" összefüggésének vizsgálata egy budapesti szálloda büféreggelijének példáján
: Nemes Petra -
A Power Plate Magyarország marketingstratégiai elemzése
: Herman Dóra -
Turizmus és vidékfejlesztés összefüggésének vizsgálata az Észak-Alföld régió példáján keresztül
: Pipó Borbála -
Az élelmiszerpazarlás vizsgálata a vendégösszetétel viszonylatában a Hotel Budapestben
: Perjési Dávid -
Koronavírus hatásának bemutatása egy budapesti szálloda példáján keresztül
: Mező Petra