Energiaárrobbanás hatása a vendéglátásra egy vendéglátóhely szemszögéből
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | 21. század energiagazdálkodás élelmiszer vendéglátás vendéglátóipar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/44169 |
| Abstract: | Beszeretném mutatni a vendéglátás jelenlegi helyzetét: országosan, saját településre levetítve, továbbá saját szinten. Kutatásom célja egy meglévő vállalkozás fejlesztése, kinyitása a jelenlegi helyzetben. Hogyan tudjuk leredukálni a rezsiárakat az aktuális helyzetben. Mikor érdemes kinyitni a helyet? A kutatásom fő része a fatüzelésre való átállás. Gazdasági számításokkal támasztom alá a vendéglátás jelenlegi helyzetét, továbbá diagramokkal támasztom alá az alapanyag árak rohamos növekedését. |
|---|