Energiaárrobbanás hatása a vendéglátásra egy vendéglátóhely szemszögéből

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Pólik Pál
További közreműködők: Antalóczy Dr. Katalin Júlia
Gáspár Dr. Tamás
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:21. század
energiagazdálkodás
élelmiszer
vendéglátás
vendéglátóipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/44169
Leíró adatok
Kivonat:Beszeretném mutatni a vendéglátás jelenlegi helyzetét: országosan, saját településre levetítve, továbbá saját szinten. Kutatásom célja egy meglévő vállalkozás fejlesztése, kinyitása a jelenlegi helyzetben. Hogyan tudjuk leredukálni a rezsiárakat az aktuális helyzetben. Mikor érdemes kinyitni a helyet? A kutatásom fő része a fatüzelésre való átállás. Gazdasági számításokkal támasztom alá a vendéglátás jelenlegi helyzetét, továbbá diagramokkal támasztom alá az alapanyag árak rohamos növekedését.