Energiaárrobbanás hatása a vendéglátásra egy vendéglátóhely szemszögéből
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | 21. század energiagazdálkodás élelmiszer vendéglátás vendéglátóipar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/44169 |
| Kivonat: | Beszeretném mutatni a vendéglátás jelenlegi helyzetét: országosan, saját településre levetítve, továbbá saját szinten. Kutatásom célja egy meglévő vállalkozás fejlesztése, kinyitása a jelenlegi helyzetben. Hogyan tudjuk leredukálni a rezsiárakat az aktuális helyzetben. Mikor érdemes kinyitni a helyet? A kutatásom fő része a fatüzelésre való átállás. Gazdasági számításokkal támasztom alá a vendéglátás jelenlegi helyzetét, továbbá diagramokkal támasztom alá az alapanyag árak rohamos növekedését. |
|---|