A magyar konyha elemzése, különös tekintettel a korszerű technológiák és az alapanyagok felhasználásának szempontjából
Elmentve itt :
Szerző: | Dubecz Sándor |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Gasztronómia Étkezés Étkezési szokás magyar konyha |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/45328 |
Hasonló tételek
Korszerű ételkészítési technológiák oktatása
: Szabó Zoltán
: Szabó Zoltán
Biogazdálkodás, bio alapanyagok felhasználásának összehasonlítása, Budapest vezető éttermeinek példáján keresztül
: Kovács Richárd
: Kovács Richárd
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor
: Vidi Sándor
"Kihűlt-e a magyar konyha?"
: Filkorn Tibor Bence
: Filkorn Tibor Bence
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta
: Pálfalvi Brigitta
Minőségi alapanyagok használata a Mák Cukrászdában
: Pallos Orsolya
: Pallos Orsolya
A mobil technológiák adatbiztonsági kihívásai és kockázatai az üzleti, vállalati működés szempontjából
: Sutus László
: Sutus László
Alapanyagok útja a beszerzéstől az asztalra kerülésig
: Tóth Johanna
: Tóth Johanna
A magyar konyha (tradíciók és innováció)
: Melkvi Liza
: Melkvi Liza
A Strukturális Alapok –különös tekintettel az Európai Szociális Alap- felhasználásának eredményei és intézményrendszere Magyarországon
: Horváthné Szarka Krisztina
: Horváthné Szarka Krisztina
Termelést támogató korszerű beszerzés
: Csoma Bálint
: Csoma Bálint
Korszerű georedundáns informatikai rendszerek
: Jónás Márió
: Jónás Márió
Étlap és különleges alapanyagok a Costes Downtown-ban
: Ványi Dalma Lili
: Ványi Dalma Lili
Korszerű költséggazdálkodás elméletben és gyakorlatban
: Viniczai Ágnes
: Viniczai Ágnes
Befektetésösztönzés, de hogyan? Korszerű tőkebevonási technikák a magyar gazdaságban
: Juhász Gabriella
: Juhász Gabriella
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben.
: Endrődi Evelin
: Endrődi Evelin
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben
: Farkas Bálint
: Farkas Bálint
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
: Sós Dániel
: Sós Dániel
A napenergia felhasználásának helyzetelemzése hazánkban
: Bali Vivien Kamilla
: Bali Vivien Kamilla
A méz felhasználásának alakulása Magyarországon
: Lukács Ágnes
: Lukács Ágnes
Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
: Ollári Barbara Fanni
: Ollári Barbara Fanni
Helyi termékek és alapanyagok megjelenése a Bocuse d'Or rendezvényen
: Simon Kinga
: Simon Kinga
Korszerű adatvizualizációs lehetőségek az Excel helyett
: Molnár Dóra
: Molnár Dóra
Savanyítási technológiák a sörgyártásban
: Somogyi Gábor Patrik
: Somogyi Gábor Patrik
Gluténmentes konyha a mindennapok gasztronómiájában
: Magyar Petronella
: Magyar Petronella
Napenergia sajátosságai, és felhasználásának helyzetelemzése
: Sallai Vivien Imola
: Sallai Vivien Imola
A magyar konyha kínálatának változásai 2000 és 2020 között
: Tóth Attila
: Tóth Attila
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Sofitel Hotel Budapestnél
: Grámán Richárd Archibald
: Grámán Richárd Archibald
A magyar és az olasz konyha kapcsolata a halfogyasztás tekintetében
: Cavicchiolo Gabriella
: Cavicchiolo Gabriella
Hatékony kommunikációs technológiák a turizmusban
: Pipicz Ágnes Andrea
: Pipicz Ágnes Andrea
Internetes technológiák szerepe a gazdaságban
: Katona Ádám Róbert
: Katona Ádám Róbert
Diszruptív technológiák jövője a logisztikában
: Szabó Réka
: Szabó Réka
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mercure Budapest Korona Hotelben
: Hikisch Réka
: Hikisch Réka
Lejáró és lejárt alapanyagok kezelése a Continental Automotive Hungary Kft. gyakorlatában
: Kis Virág
: Kis Virág
Kárpát medence tájjelegű konyhái Palóc konyha
: Bíró Dániel
: Bíró Dániel
Észak-Amerikai Konyha és Népszerűsége Magyarországon
: Dávid Trisztán Tibor
: Dávid Trisztán Tibor
Kárpát medence tájjellegű konyhái Palóc konyha
: Bíró Dániel
: Bíró Dániel
A pálinka felhasználásának lehetőségei a csúcsgasztronómia italkínálatában
: Berecz Panna Viola
: Berecz Panna Viola
Költségvetési adatbázis, a pénzügyi erőforrások felhasználásának átláthatóságához
: Csik-Rádi Marietta
: Csik-Rádi Marietta
Digitális technológiák az online marketing szolgálatában
: Tauber Richárd Péter
: Tauber Richárd Péter
Hasonló tételek
-
Korszerű ételkészítési technológiák oktatása
: Szabó Zoltán -
Biogazdálkodás, bio alapanyagok felhasználásának összehasonlítása, Budapest vezető éttermeinek példáján keresztül
: Kovács Richárd -
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor -
"Kihűlt-e a magyar konyha?"
: Filkorn Tibor Bence -
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta