Az Andrész Családi Cukrászda gazdasági és marketing elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Bárd Boglárka |
---|---|
További közreműködők: | Papp Judit |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Andrész Cukrászda Történet Pénzügy SWOT analízis Marketingmix |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/45412 |
Hasonló tételek
A szolgáltatásminőség megőrzése generációváltás során egy családi cukrászda esetében
: Koronczy Gergely Csaba
: Koronczy Gergely Csaba
A MANUFAKTORTA CUKRÁSZDA MARKETING TERVE
: Ádám Mónika
: Ádám Mónika
Egy balatoni cukrászda gazdasági működése, számvitele
: Bergmann Ernő
: Bergmann Ernő
Az Illés Cukrászda kínálata
: Katona Csenge
: Katona Csenge
Egy fiktív budapesti újhullámos cukrászda marketing terve
: Sütő-Nagy Zsuzsanna
: Sütő-Nagy Zsuzsanna
A Hamdi Cukrászda üzleti környezetének elemzése
: Hamdi Annamária
: Hamdi Annamária
Generációváltás kérdése a családi vendéglátó vállalkozások esetében a Horváth Cukrászda példáján keresztül
: Benedek Zsófia
: Benedek Zsófia
A Sulyán Cukrászda marketingstartégiája
: Oroszi Alexandra
: Oroszi Alexandra
Don Bosco Cukrászda átfogó profilelemzése
: Csány Borbála Márta
: Csány Borbála Márta
A Desszert.Neked cukrászda kínálata
: Borsányi Patrícia
: Borsányi Patrícia
Újonnan nyíló cukrászda marketingtervének megalapozása
: Zsilina Enikő
: Zsilina Enikő
Az Erdős és Fiai Cukrászda folyamatainak vizsgálata
: Harnos Christopher
: Harnos Christopher
Egy induló cukrászda üzleti terve és megvalósíthatósági elemzése Százhalombattán
: Horváth Laura Nóra
: Horváth Laura Nóra
A Krisztina Cukrászda főbb folyamatainak vizsgálata
: Botlik Petra
: Botlik Petra
Cukrászdák piaci pozíciója, megvalósítandó cukrászda létesítése, működtetése, gazdálkodásának elemzése
: Szandi Flóra
: Szandi Flóra
A Gerbeaud Café és Cukrászda kínálatának vizsgálata
: Szilágyi Attila
: Szilágyi Attila
Erika cukrászda létrehozásának és működésének a bemutatása
: Kara Erika
: Kara Erika
A cukrászdák piaci pozíciója, konkrét cukrászda létrehozása és gazdálkodásának elemzése
: Mátó Fanni
: Mátó Fanni
A cukrászati kínálat szezonális változásai és a szezonok hatása egy cukrászda működésére a Szurgent Cukrászda példáján keresztül
: Kunné Barta Melinda
: Kunné Barta Melinda
Ennivaló, avagy egy Zsámbéki-medencei cukrászda létrehozása
: Dobszay Júlia
: Dobszay Júlia
A diétás desszertfogyasztás lehetőségei- Egy budapesti cukrászda bemutatása
: Hertner Zsófia
: Hertner Zsófia
Marketingstratégiai koncepció és marketingterv kidolgozása egy fiktív cukrászda példáján
: Tóth Cintia Eszter
: Tóth Cintia Eszter
Marketing kialakítása, elemzése egy családi vállalkozásnál
: Schwarcz Barbara Andrea
: Schwarcz Barbara Andrea
Egy családi bölcsőde marketing tevékenységének elemzése, bemutatása.
: Gyöngyösi Viktória
: Gyöngyösi Viktória
Egy konkrét vállalkozás kockázatelemzése
: Bárd Boglárka
: Bárd Boglárka
Az egyéni vállalkozás indításával kapcsolatos számviteli tervezési, szervezési feladatok az Ébel Cukrászda példáján keresztül
: Ébel Zsolt
: Ébel Zsolt
Trend és tradíció a magyar cukrászatban -a Művész Kávéház és Cukrászda példáján keresztül
: Rebák Balázs
: Rebák Balázs
Családi kisvállalkozás marketing szemléletű bemutatása
: Éllő Tamás
: Éllő Tamás
Családi házak értékesítésének marketing eszközei
: Magyar Dávid Kristóf
: Magyar Dávid Kristóf
Cukormentes sütemények kínálatának és fogyasztási szokásainak bemutatása a budapesti FitCandy cukrászda választékán keresztül
: Bányai Evelin
: Bányai Evelin
Az újhullámos cukrászat jelene és jövője - Az Édesem Cukrászda és a Chez Dodo Macaron Manufaktúra bemutatásán keresztül
: Lelkes Henriett
: Lelkes Henriett
Családi vállalkozások kutatása a Budapesti Gazdasági Egyetemen
: Radácsi László, et al.
Megjelent: (2022)
: Radácsi László, et al.
Megjelent: (2022)
Értékrendek és a családi stabilitás összefüggései
: Ezer Boglárka
: Ezer Boglárka
Mikro-, kis-, és középvállalkozások indítási lehetőségeinek bemutatása Magyarországon egy konkrét példán keresztül - Egy cukrászda indítása
: Zubor Ágnes
: Zubor Ágnes
A fogadótér mint az intézményi identitás közvetítője – az Országos Vízügyi Főigazgatóság példája
: Bárd Edit
: Bárd Edit
Egy családi vállalkozás stratégiai tervezése, elemzése
: Kun Brigitta
: Kun Brigitta
Egy családi vállalkozás stratégiai tervezése, elemzése
: Kun Brigitta
: Kun Brigitta
Családi vállalkozások generációváltáshoz kapcsolódó kihívásainak elemzése
: Csabuda Vivien
: Csabuda Vivien
Családi vállalkozások generációváltáshoz kapcsolódó kihívásainak elemzése
: Nagy Dóra
: Nagy Dóra
Családi vállalkozások generációváltáshoz kapcsolódó kihívásainak elemzése
: Csabuda Vivien
: Csabuda Vivien
Hasonló tételek
-
A szolgáltatásminőség megőrzése generációváltás során egy családi cukrászda esetében
: Koronczy Gergely Csaba -
A MANUFAKTORTA CUKRÁSZDA MARKETING TERVE
: Ádám Mónika -
Egy balatoni cukrászda gazdasági működése, számvitele
: Bergmann Ernő -
Az Illés Cukrászda kínálata
: Katona Csenge -
Egy fiktív budapesti újhullámos cukrászda marketing terve
: Sütő-Nagy Zsuzsanna