Fenntartható éttermek Magyarországon

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Svedics Daniella
További közreműködők: Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Budapest
étterem
fenntarthatóság
Magyarország
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/45520
Leíró adatok
Kivonat:A téma jellege azért is esszenciális,mert egyre nagyobb hangsúlyt fordítanak a fenntarthatóságra. Szeretném, ha jövőgenerációi is tudnának még élni a Föld bolygón ezért mindenkinek szükségeslenne beépíteni a környezetvédelmet a mindennapjaiba. Remélem a szakdolgozatomjövőbeni olvasói és akik részt vettek a kutatásaimban, ösztönzőleg hatnak majdaz írottak és a „zöldebb” élet felé fordulnak ezáltal. Keresem a választ miértösszpontosulnak a fenntartható vendéglátóhelyek Budapesten, valamint szeretnékegy kollektív képet kapni arról, milyen régiókban lenne népszerű