Gluténmentes gasztronómia Magyarországon, helyzete az oktatásban és a vendéglátásban
Saved in:
Main Author: | Molnár György |
---|---|
Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | glutén gluténmentes gyakorlati oktatás szakképzés vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/45543 |
Similar Items
Gluténmentes ételkészítés a hazai vendéglátásban
: Baranyai Ádám
: Baranyai Ádám
Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban
: Mészáros Vivien Brigitta
: Mészáros Vivien Brigitta
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta
: Kocsis Brigitta
A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban
: Lőrincz Anna
: Lőrincz Anna
Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
: Ollári Barbara Fanni
: Ollári Barbara Fanni
Gluténmentes szeretetmárka
: Hajzer Dóra
: Hajzer Dóra
A Szederinda étterem helye, szerepe a gluténmentes termékeket kínáló vendéglátásban
: Bozsik Daniella
: Bozsik Daniella
A romák helyzete az iskolai oktatásban
: Bognár Ákos
: Bognár Ákos
Virágzó gasztronómia, avagy ehető virágok a vendéglátásban
: Halmos Daniella Dóra
: Halmos Daniella Dóra
A Mexikói gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
: Hámori Attila
: Hámori Attila
A japán gasztronómia és megjelenése a hazai vendéglátásban
: Herke Zsolt Gábor
: Herke Zsolt Gábor
Konfliktuskezelés az oktatásban
: Somodi Dániel Mátyás
: Somodi Dániel Mátyás
Cloud az oktatásban
: Bukodi Gergő
: Bukodi Gergő
Gluténmentes konyha a mindennapok gasztronómiájában
: Magyar Petronella
: Magyar Petronella
Gluténmentes termékek- magyar és spanyol tapasztalatok
: Bodnár Vivien
: Bodnár Vivien
Zsidó gasztronómia Budapesten
: Molnár Fanni
: Molnár Fanni
Virtuális valóság az oktatásban.
: Bakos Anikó
: Bakos Anikó
Mesterséges Intelligencia az oktatásban
: Szilágyi László
: Szilágyi László
Mesterséges Intelligencia az oktatásban
: Kiss Tímea
: Kiss Tímea
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
Budapesten kapható gluténmentes termékek árának vizsgálata
: Kóczán Eszter
: Kóczán Eszter
Történelmi emlékhelyek és történelmi gasztronómia Magyarországon
: Fenyvesi Berta
: Fenyvesi Berta
Különleges élmények, szubkultúra a vendéglátásban - Lakáséttermek helyzete Magyarországon
: Ványi Dalma Lili
: Ványi Dalma Lili
Facebook a középiskolai oktatásban
: Peszleg Petra
: Peszleg Petra
Tehetséggondozás a magyar oktatásban
: Lengyel Tünde Anikó
: Lengyel Tünde Anikó
A gluténmentes lisztekhez kapcsolódó fogyasztói szokások vizsgálata
: Mészáros Viktória
: Mészáros Viktória
„Mindennapi kenyerünket...” A gluténmentes kenyér mint alternatíva
: Horváth Eszter Judit
: Horváth Eszter Judit
Hátrányos helyzetű gyermekek az oktatásban
: Antal Mónika Beáta
: Antal Mónika Beáta
Social média használat az oktatásban
: Tóth Jordána Hanna
: Tóth Jordána Hanna
Generációváltás az oktatásban a digitális forradalom hatása az oktatási módszertanra
: Docsa Gergő
: Docsa Gergő
Morzsákmány, egy induló gluténmentes cukrászműhely üzleti terve
: Fegyveres Péter
: Fegyveres Péter
A spanyol gasztronómia napjainkban és jelenléte Magyarországon
: Ács Noémi Eszter
: Ács Noémi Eszter
Similar Items
-
Gluténmentes ételkészítés a hazai vendéglátásban
: Baranyai Ádám -
Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban
: Mészáros Vivien Brigitta -
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta -
A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban
: Lőrincz Anna -
Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
: Ollári Barbara Fanni