Tokaj Disznókő Szőlőbirtok bemutatása, borainak felhasználása a vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Deák Levente István |
---|---|
További közreműködők: | Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | bor Borkóstolás Disznókő Szőlőbirtok Sárga Borház Tokaj-Hegyalja vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/45714 |
Hasonló tételek
Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban
: Klicsu Viktória
: Klicsu Viktória
A balatonboglári borvidék feltérképezése, borainak jellemzése és a vendéglátásban való felhasználása
: Zódor Zoltán
: Zódor Zoltán
Vylyan szőlőbirtok és pincészet marketingstratégiája
: Ötvös Veronika
: Ötvös Veronika
A Garamvári Szőlőbirtok digitális marketing kommunikációjának elemzése
: Kiss Bálint
: Kiss Bálint
A Móri borvidék bemutatása, népszerűsítése és borainak felhasználása az Öreg Prés Étterem kínálatában.
: Vida Nikolett
: Vida Nikolett
Az Istvándy Pincészet és borainak bemutatása
: Varga Gabriella Boglárka
: Varga Gabriella Boglárka
A Pannonhalmi Apátsági Pincészet és borainak bemutatása
: Steczina Zsófia
: Steczina Zsófia
A Cezar Pincészet borainak bemutatása és gasztronómiai jelentősége
: Tot Stefánia
: Tot Stefánia
Figula pincészet és borainak bemutatása, elemzése vendéglátó szempontból
: Faluközi Tímea
: Faluközi Tímea
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Fórisch Bence
: Fórisch Bence
A magyar méz felhasználása a vendéglátásban
: Apagyi Bálint Tivadar
: Apagyi Bálint Tivadar
Zöldségek és gyümölcsök felhasználása a vendéglátásban
: Vascsák Lilla
: Vascsák Lilla
Kézmuves sajtok felhasználása a vendéglátásban - Igmándi Sajtmuhely termékeinek bemutatása
: Létai Flóra
: Létai Flóra
Tokaj-hegyaljai borvidék tradicionális gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Simon Dóra
: Simon Dóra
A gasztrofesztiválok turizmusfejlesztő hatása Tokaj-Hegyalja gazdasági fejlesztésében
: Deák Ágota
: Deák Ágota
A Grand Tokaj Zrt. készletgazdálkodásának bemutatása
: Majoros Réka
: Majoros Réka
A Bezerics és az Istvándy pincészet bemutatása, szőlőinek, borainak összehasonlítása
: Pető Szilvia
: Pető Szilvia
Tokaj turisztikai fellendítése
: Bánfai Orsolya
: Bánfai Orsolya
A Panyolai Szilvórium Zrt. pálinkafőzdéjének bemutatása és termékeinek felhasználása a vendéglátásban
: Czimre Kitti
: Czimre Kitti
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A sajtok története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Pulai Dorottya
: Pulai Dorottya
A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban
: Csipes Barnabás
: Csipes Barnabás
A Soproni borvidék és borainak helyzete és jövője
: Jagosits Alexandra
: Jagosits Alexandra
Tokaj a borvilág térképén
: Frics Adrián
: Frics Adrián
Tokaj Város Turisztikai Elemzése és Fejlesztéseinek bemutatása
: Puskás Anita
: Puskás Anita
A Juhász Testvérek Pincészetének termékválasztéka és felhasználása a vendéglátásban
: Gál Bojána
: Gál Bojána
Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
: Ollári Barbara Fanni
: Ollári Barbara Fanni
Növényi alapú húspótló termékek és azok felhasználása a vendéglátásban
: Gyephár Aliz
: Gyephár Aliz
A Neszmélyi borvidék borainak bemutatása és szerepe a gasztronómiában, a borvidék népszerűsítési lehetőségei
: Maros Matild
: Maros Matild
Egy kastélyszálló perspektívái Tokaj-hegyalján
: Kovács Bianka
: Kovács Bianka
Tokaj-Hegyalja palackba zárt kincsei
: Bátorfi Boglárka
: Bátorfi Boglárka
Az újvilág és az óvilág borainak értékesítése A luxus borok helyzete a világ borkereskedelmében
: Kemendy Kristóf László
: Kemendy Kristóf László
Tokaj hegyalja borkülönlegességeinek marketing szempontú elemzése
: Budányi Georgina
: Budányi Georgina
Tokaj hegyalja borkülönlegességeinek marketing szempontú elemzése
: Budányi Georgina
: Budányi Georgina
The strategy of the marketing activities of Grand Tokaj Ltd.
: Pázmándi Fanni Lilla
: Pázmándi Fanni Lilla
Revive and development of tourism in Tokaj Wine Region
: Soós Boglárka
: Soós Boglárka
A szortiment szerepe a Grand Tokaj marketingstratégiájában
: Fogarassy Fruzsina Kitti
: Fogarassy Fruzsina Kitti
Tokaj és Nyíregyháza turisztikai térség turizmusfejlesztésének vizsgálata
: Szűcs Petra
: Szűcs Petra
Die Soziokulturellen Auswirkungen des Tourismus in Tokaj-Hegyalja
: Kiss Milán Gábor
: Kiss Milán Gábor
Hasonló tételek
-
Etyek-Budai borvidék borainak bemutatása és felhasználása a vendéglátásban
: Klicsu Viktória -
A balatonboglári borvidék feltérképezése, borainak jellemzése és a vendéglátásban való felhasználása
: Zódor Zoltán -
Vylyan szőlőbirtok és pincészet marketingstratégiája
: Ötvös Veronika -
A Garamvári Szőlőbirtok digitális marketing kommunikációjának elemzése
: Kiss Bálint -
A Móri borvidék bemutatása, népszerűsítése és borainak felhasználása az Öreg Prés Étterem kínálatában.
: Vida Nikolett