A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Sisa Levente
További közreműködők: Nagy Mihály
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:sör
sör ajánlása
sörgyártás
söripar
sörtermelés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/45740
Leíró adatok
Kivonat:Dolgozatomban igyekeztem összefoglalni a sörfogyasztáskialakulását, történetét. A sörkészítés, a sörfogyasztás kultúrája többévszázados hagyományra vezethető vissza.Dolgozatomban igyekeztem rámutatni a minőségi sörkészítés ésa hiteles sörajánlás fontosságára, felhasználva a személyes tapasztalataimat,ill. a témában összegyűjtött ismereteimet.Dolgozatomban kifejtettem a főbb különbségeket a kisebbsörfőzdék és a nagyobb sörgyárak közt.