Gyorséttermi cég belső kommunikációs tevékenységének vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Kulcsszavak: | belső kommunikáció fejlesztése étterem gyorsétterem javaslatok kommunikáció |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/45790 |
MARC
LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg45790 | ||
005 | 20230803162738.0 | ||
008 | 230803suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Papp Noémi | |
245 | 1 | 0 | |a Gyorséttermi cég belső kommunikációs tevékenységének vizsgálata |c Papp Noémi |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Projektmunkám témája egy gyorsétteremnek a belsőkommunikációjának vizsgálata és ez alapján javaslattétel a fejlesztésére. Kezdésként részletesen ismertetem a belsőkommunikációt és annak fontosságát, továbbá 4 főt típusát. Majd a Mr. Gusztó gyorsétteremet mutatom be, aminek a belsőkommunikációs rendszerét fogom vizsgálni. Majd a primer kutatásom eredményeit ismertetem és ezek alapján javaslattételeket is teszek az étterem belsőkommunikációjának fejlesztésére. | |
695 | |a belső kommunikáció fejlesztése | ||
695 | |a étterem | ||
695 | |a gyorsétterem | ||
695 | |a javaslatok | ||
695 | |a kommunikáció | ||
700 | 1 | |a Békési Gábor György |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45790/1/Projektmunka%20Papp%20No%C3%A9mi2023.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45790/2/Papp_Noemi_FOSZK_biralati_lap.pdf |z Dokumentum-elérés |