A bárkultúra fejlődése a budapesti vendéglátásban
Saved in:
Main Author: | Gózon Péter |
---|---|
Other Authors: | Gancsovné Rossi Krisztina |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Bár Bárkultúra Italok Vendéglátás Fejlődés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/4581 |
Similar Items
A bárkultúra fejlődése Magyarországon a kezdetektől napjainkig
: Somogyi Vivien
: Somogyi Vivien
A bárkultúra innovációjának bemutatása budapesti bár példáján keresztül
: Sudár Emese
: Sudár Emese
A bárkultúra múltja, jelene és a budapesti bárok jelentősége a turizmus vonatkozásában, a romkocsmáktól az elit bárokig
: Páll Krisztina
: Páll Krisztina
Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban
: Mészáros Vivien Brigitta
: Mészáros Vivien Brigitta
Budapesti kisüzemi sörfőzdék helyzete és érvényesülése a vendéglátásban
: Falatovics Farkas István
: Falatovics Farkas István
A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban
: Lőrincz Anna
: Lőrincz Anna
Az új, egészségtudatos táplálkozási irányzatok megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Varga-Haszonits Krisztina
: Varga-Haszonits Krisztina
Külföldi tulajdonosok a budapesti vendéglátásban - motiváció vizsgálat és helyzetelemzés
: Tamáska Zsófia
: Tamáska Zsófia
A változásmenedzsment fejlődése a PPG Trilak Kft budapesti festékgyárában
: Selmeci András
: Selmeci András
A különleges diétán élő vendégek igényeinek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Molnár Emese
: Molnár Emese
Kiégés a vendéglátásban
: Moldován Péter
: Moldován Péter
A zsidó és az iszlám vallás gasztronómiája, és megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Tóth-Heyn Luca
: Tóth-Heyn Luca
Az amerikai whiskey-k értékesítési és fogyasztási szokásai a budapesti éjszakai vendéglátásban
: Gócza Márton
: Gócza Márton
A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Horváth Dorina
: Horváth Dorina
Farm to table a magyar vendéglátásban
: Leányvári Péter
: Leányvári Péter
Tokaji borkülönlegességek ajánlása a vendéglátásban
: Jagrik Péter
: Jagrik Péter
A kézműves sörök megjelenése a vendéglátásban
: Gattyán Péter
: Gattyán Péter
Karbon és ökológia lábnyom hasznosíthatósága a budapesti vendéglátásban, az Ono poke bowl and bar példáján bemutatva
: Sztanojev Dávid
: Sztanojev Dávid
Online marketingeszközök és alkalmazásuk a vendéglátásban
: László Péter
: László Péter
Vendégélmény a vendéglátásban
: Kertész Henriett
: Kertész Henriett
Hungarikumok a vendéglátásban
: Bayer Roland
: Bayer Roland
Konfliktuskezelés a vendéglátásban
: Zoltán Viktor
: Zoltán Viktor
Kvízjátékok a vendéglátásban
: Hajtó Gyula János
: Hajtó Gyula János
Kvízjátékok a vendéglátásban
: Király Anna
: Király Anna
Szuperélelmiszerek a vendéglátásban
: Bőr Viktória
: Bőr Viktória
Informatika a Vendéglátásban
: Teplán Dániel
: Teplán Dániel
Konfliktushelyzetek a vendéglátásban
: Eckert Fanny
: Eckert Fanny
Hungarikumok a vendéglátásban
: Németh Nóra
: Németh Nóra
Gluténmentesen a vendéglátásban
: Hangó Dóra
: Hangó Dóra
Biotermékek a vendéglátásban
: Balogh Orsolya
: Balogh Orsolya
Válságkezelés a vendéglátásban
: Bozó Fanni
: Bozó Fanni
Műanyagmentesség a vendéglátásban
: Pék Andrea
: Pék Andrea
Vadhúsok a vendéglátásban
: Hidasi Kitti
: Hidasi Kitti
Gluténérzékenység a vendéglátásban
: Pencz Réka Erzsébet
: Pencz Réka Erzsébet
A KISKORÚ GYERMEKEK KÖZÉTKEZTETÉSÉNEK FEJLŐDÉSE 1989-TŐL NAPJAINKIG - A BUDAPESTI RÉGIÓ ÉS KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE ÖSSZEHASONLÍTÁSA
: Molnár Adél
: Molnár Adél
A budapesti családi vállalkozások generációváltása
: Horváth Péter
: Horváth Péter
Similar Items
-
A bárkultúra fejlődése Magyarországon a kezdetektől napjainkig
: Somogyi Vivien -
A bárkultúra innovációjának bemutatása budapesti bár példáján keresztül
: Sudár Emese -
A bárkultúra múltja, jelene és a budapesti bárok jelentősége a turizmus vonatkozásában, a romkocsmáktól az elit bárokig
: Páll Krisztina -
Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban
: Mészáros Vivien Brigitta -
Budapesti kisüzemi sörfőzdék helyzete és érvényesülése a vendéglátásban
: Falatovics Farkas István