Bellozzo éttermek működése
Saved in:
Main Author: | Réffi Anna Dalma |
---|---|
Other Authors: | Gancsovné Rossi Krisztina |
Kulcsszavak: | Bellozzo franchise munkaerő-struktúra munkakultúra vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/45821 |
Similar Items
BELLOZZO, a gyorséttermek jövője
: Sipos Kata
: Sipos Kata
A Bellozzo fogyasztóinak a vizsgálata, ez alapján javaslattétel a marketing és kommunikációs stratégiára.
: Tóth Barna
: Tóth Barna
Fenntartható éttermek Magyarországon
: Svedics Daniella
: Svedics Daniella
Éttermek törzsvendégkörének vizsgálata Budaörsön
: Vadas Bendegúz
: Vadas Bendegúz
Éttermek értékteremtése Kelet-Magyarországon
: Májer Bence
: Májer Bence
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Szemétmentes éttermek iránti érdeklődés Magyarországon
: Néző Eszter
: Néző Eszter
Éttermek megjelenése a social médiában
: Baráth Bianka Rubina
: Baráth Bianka Rubina
A belvárosi éttermek forgalmának növelési lehetőségei
: Ekker Dorina
: Ekker Dorina
Csúcsgasztronómia bemutatása hazai éttermek példáján keresztül
: Zelei Zsófi
: Zelei Zsófi
Az éttermek online marketing megoldásai és hatékonyságuk
: Polonkai Gergely
: Polonkai Gergely
Törzshelyek és törzsvendégek fontosságának vizsgálata éttermek esetében
: Hajós Zsófia
: Hajós Zsófia
COVID-19 hatása a Budapesti éttermek működésére
: Redele Dorián István
: Redele Dorián István
Ételrendelési szokások az éttermek online marketingkommunikációjának tükrében
: Hegedűs Dóra Júlia
: Hegedűs Dóra Júlia
Helyi termelők és az éttermek együttműködési lehetőségei
: Nagy Helga
: Nagy Helga
A játékosításban rejlő lehetőségek vizsgálata éttermek esetében
: Szikora Szilvia
: Szikora Szilvia
Tematikus éttermek népszerűségének és működési sajátosságainak vizsgálata
: Benkő Dávid Márk
: Benkő Dávid Márk
Tematikus éttermek elterjedése a Sir Lancelot étteremre levetítve
: Borza Balázs
: Borza Balázs
"Farm- to- table" törekvések és éttermek Magyarországon, illetve Amerikában
: Borbély Éva
: Borbély Éva
Hagyományos magyar meleg tészták a budapesti éttermek kínálatában
: Antal Ádám
: Antal Ádám
Honlap és közösségi média-megjelenésének vizsgálata éttermek esetében
: Gunya Gréta
: Gunya Gréta
A vegetáriánus/vegán éttermek helye a budapesti piacon
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
A vegán életmód, a budapesti vegán éttermek vizsgálatának tükrében
: Czigány Bianka
: Czigány Bianka
A magyaros ételek megjelenése az átlagos magyar éttermek kínálatában
: Kindlik Bianka
: Kindlik Bianka
Degusztációs éttermek a magyar gasztropiacon, avagy egy új étteremtípus elemzése
: Tóth Gergely
: Tóth Gergely
Étlap elemzés és fogyasztói igények kapcsolatának vizsgálata kecskeméti éttermek esetében
: Váradi Vivien
: Váradi Vivien
Nemzetiségi éttermek működtetése Magyarországon és Oroszországban, azok gazdasági elemzése és összehasonlítása
: Belyaeva Ekaterina
: Belyaeva Ekaterina
A COVID-19 járvány okozta kockázatok az idegenforgalomban, éttermek helyzetének elemzése
: Bárdos Dominika
: Bárdos Dominika
A hazai Michelin-csillagos éttermek vizsgálata a rugalmas ellenállási képesség tükrében
: Ódor Tímea
: Ódor Tímea
Éttermek digitalizációs lehetőségei Magyarországon és egy új SaaS megoldás piacképességének vizsgálata
: Kocsis Ádám
: Kocsis Ádám
A munkáltatói márka bemutatása a GRAPHISOFT SE multinacionális cég gyakorlatán keresztül
: Réffi Veronika
: Réffi Veronika
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége helye és szerepe a magyar turisztikai piacon
: Szűcs Anikó
: Szűcs Anikó
Fine dining éttermek a budapesti turisztikai piacon (a Le Parlement étterem üzleti terve)
: Nagy Dolóresz Leila
: Nagy Dolóresz Leila
Food & Beverage részleg működésének leírása, éttermek, bankett bemutatása a Corinthia Hotel Budapestben, illetve konkurenciaelemzés
: Papp Fruzsina
: Papp Fruzsina
A Michelin-csillag és a Michelin-csillagos éttermek helyzete egyes európai országokban és Magyarországon
: Ferenczi Dóra
: Ferenczi Dóra
A koronavírus hatása a vendéglátóiparra, különösképpen a fogyasztói szokások és az éttermek helyzetének megváltozására
: Horváth Nikol Klarissza
: Horváth Nikol Klarissza
A NOBU éttermek sikerének kulcsa és a japán konyha népszerűsége a hazai fogyasztók körében
: Báder Luca
: Báder Luca
Várandós és kisgyermekes édesanyák speciális igényei a vendéglátásban és a hazai éttermek bababarát kínálatának elemzése
: Dobos Ilona
: Dobos Ilona
A gyúrt tészták múltja, szerepe a hazai gasztronómiában és megjelenése a budapesti top kategóriás éttermek kínálatában
: Szász Dóra
: Szász Dóra
Élelmiszer eredetű megbetegedések megelőzése az online éttermi kiszállítás során A koronavírus járvány hatása az éttermek működésére
: Radván Katalin Klára
: Radván Katalin Klára
Similar Items
-
BELLOZZO, a gyorséttermek jövője
: Sipos Kata -
A Bellozzo fogyasztóinak a vizsgálata, ez alapján javaslattétel a marketing és kommunikációs stratégiára.
: Tóth Barna -
Fenntartható éttermek Magyarországon
: Svedics Daniella -
Éttermek törzsvendégkörének vizsgálata Budaörsön
: Vadas Bendegúz -
Éttermek értékteremtése Kelet-Magyarországon
: Májer Bence