A vegán desszertek térnyerése a hagyományos és erre specializálódott cukrászdákban
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | alapanyagok Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz cukrászda desszertkínálat vegán |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/45913 |
Kivonat: | Szakdolgozatom témája a vegán desszertkészítés főbb alapanyagai, helyettesítő termékei, illetve a fővárosi vegán és mentes cukrászdák kínálatának bemutatása. Továbbá kutatásom során megvizsgáltam az Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz 2022-es listáján szereplő legjobb hazai cukrászdákat, és ezek vegán és mentes kínálatát, hogy kiderítsem milyen opciók állnak rendelkezésére egy növényi étrendet követő fogyasztónak a hagyományos cukrászdákban. Kérdőíves felmérés segítségével szerettem volna egy átfogó képet kapni, hogy kitöltőim hogyan viszonyulnak a vegán életmódhoz, illetve, hogy mennyire jártasak a vegán desszertek világában és a desszert készítési folyamatokban. |
---|