A vegán desszertek térnyerése a hagyományos és erre specializálódott cukrászdákban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Fábián Hanna
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:alapanyagok
Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz
cukrászda
desszertkínálat
vegán
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/45913

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg45913
005 20230803163041.0
008 230803suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Fábián Hanna 
245 1 2 |a A vegán desszertek térnyerése a hagyományos és erre specializálódott cukrászdákban  |c Fábián Hanna  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Szakdolgozatom témája a vegán desszertkészítés főbb alapanyagai, helyettesítő termékei, illetve a fővárosi vegán és mentes cukrászdák kínálatának bemutatása. Továbbá kutatásom során megvizsgáltam az Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz 2022-es listáján szereplő legjobb hazai cukrászdákat, és ezek vegán és mentes kínálatát, hogy kiderítsem milyen opciók állnak rendelkezésére egy növényi étrendet követő fogyasztónak a hagyományos cukrászdákban. Kérdőíves felmérés segítségével szerettem volna egy átfogó képet kapni, hogy kitöltőim hogyan viszonyulnak a vegán életmódhoz, illetve, hogy mennyire jártasak a vegán desszertek világában és a desszert készítési folyamatokban. 
695 |a alapanyagok 
695 |a Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz 
695 |a cukrászda 
695 |a desszertkínálat 
695 |a vegán 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45913/1/F%C3%A1bi%C3%A1n%20Hanna-Szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45913/2/F%C3%A1bi%C3%A1n%20Hanna%20k.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45913/3/BSc%28BA%29%20-%20F%C3%A1bi%C3%A1n%20Hanna%20-%20b%C3%ADr%C3%A1lati%20lap.pdf  |z Dokumentum-elérés