A vegán desszertek térnyerése a hagyományos és erre specializálódott cukrászdákban
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | alapanyagok Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz cukrászda desszertkínálat vegán |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/45913 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg45913 | ||
005 | 20230803163041.0 | ||
008 | 230803suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Fábián Hanna | |
245 | 1 | 2 | |a A vegán desszertek térnyerése a hagyományos és erre specializálódott cukrászdákban |c Fábián Hanna |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Szakdolgozatom témája a vegán desszertkészítés főbb alapanyagai, helyettesítő termékei, illetve a fővárosi vegán és mentes cukrászdák kínálatának bemutatása. Továbbá kutatásom során megvizsgáltam az Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz 2022-es listáján szereplő legjobb hazai cukrászdákat, és ezek vegán és mentes kínálatát, hogy kiderítsem milyen opciók állnak rendelkezésére egy növényi étrendet követő fogyasztónak a hagyományos cukrászdákban. Kérdőíves felmérés segítségével szerettem volna egy átfogó képet kapni, hogy kitöltőim hogyan viszonyulnak a vegán életmódhoz, illetve, hogy mennyire jártasak a vegán desszertek világában és a desszert készítési folyamatokban. | |
695 | |a alapanyagok | ||
695 | |a Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz | ||
695 | |a cukrászda | ||
695 | |a desszertkínálat | ||
695 | |a vegán | ||
700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45913/1/F%C3%A1bi%C3%A1n%20Hanna-Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45913/2/F%C3%A1bi%C3%A1n%20Hanna%20k.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/45913/3/BSc%28BA%29%20-%20F%C3%A1bi%C3%A1n%20Hanna%20-%20b%C3%ADr%C3%A1lati%20lap.pdf |z Dokumentum-elérés |