Párisi Passage Restaurant vizsgálata a luxus szemszögéből
Elmentve itt :
| Szerző: | Thurszky Nikolett Szandra |
|---|---|
| További közreműködők: | Juhász-Dóra Katalin |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | csúcsgasztronómia fine-dining luxus luxusszolgáltatás vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/46033 |
Hasonló tételek
Luxus divatmárkák marketingaktivitása Magyarországon
: Kovács Virág
: Kovács Virág
A luxus divatmárkák és a fogyasztói magatartás vizsgálata
: Egyed Ádám
: Egyed Ádám
Luxus a természetben A glamping szerepe az élményalapú turizmusban
: Orgován Kristóf
: Orgován Kristóf
Starting up a Restaurant Business/Restaurant Entrepreneurship in Budapest
: Shoaib Hanif
: Shoaib Hanif
Egy luxus szálloda különböző részlegeinek együttműködése
: Varga Lilla
: Varga Lilla
A luxus hajókirándulások fejlődése a kezdetektől napjainkig
: Szimeth Zsófia Emese
: Szimeth Zsófia Emese
Luxus- és innovatív szolgáltatások a magyar vendéglátásban
: Szén Balázs
: Szén Balázs
Luxus Szálloda számviteli sajátosságai cost controllinggal karöltve
: Füles Bálint
: Füles Bálint
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Phuong Tran Thu, et al.
Megjelent: (2024)
: Phuong Tran Thu, et al.
Megjelent: (2024)
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Tran Thu Phuong
: Tran Thu Phuong
Successful restaurant management franchise vs independent
: Munkhzul Temuulen
: Munkhzul Temuulen
Customer's perception of sustainable restaurant The case of Vietnamese people toward restaurants that use seasonal menu
: Nguyen Quynh Thu
: Nguyen Quynh Thu
Budapest, Bécs, Prága luxus szállodapiac problémái és lehetőségei
: Herczeg Miklós
: Herczeg Miklós
Feasibility study of a new restaurant
: Varga Adél
: Varga Adél
Marketing strategies for the restaurant chain "Cake"
: Hodobay Szavuskina Jelena
: Hodobay Szavuskina Jelena
Crisis Effects on Restaurants Business Models
: Bánki Tamás Balázs
: Bánki Tamás Balázs
Investigating memorable restaurant guest experience
: Kovács Kornélia
: Kovács Kornélia
Increasing profitability in hotels and restaurants by IT developments.
: Kéki Márton
: Kéki Márton
The role of influencer marketing in case of restaurants
: Katalin Alícia Mercédesz
: Katalin Alícia Mercédesz
Piaci elemzés és tendenciák a fővárosi luxus lakóingatlan fejlesztésekről Kiemelt projektelemzés az Orco Csoport Avenue Gardens luxus apartman házáról
: Birinyi Nóra
Megjelent: (2007)
: Birinyi Nóra
Megjelent: (2007)
A fiatalok fogyasztói magatartása a hazai luxus dekorkozmetikumok piacán
: Bartos Anita
Megjelent: (2013)
: Bartos Anita
Megjelent: (2013)
A technológiai fejlődés hatása az ötcsillagos luxus szállodai szolgáltatásra
: Eső Marianna
: Eső Marianna
Sznobizmus, befolyásolás, életstílus, luxus - és a hozzájuk kapcsolódó jelenségek
: Kiss Katalin
: Kiss Katalin
Design of a Sustainable Restaurant with Today's Perspective
: Huszák Paula Linda
: Huszák Paula Linda
Hotels and restaurants in tourism development in Azerbaijan problems and perspectives
: Musazade Hazi
: Musazade Hazi
The role of pricing strategies in the sustainable restaurant concept
: Takács Péter Gergő
: Takács Péter Gergő
Examining guest perceptions of fine dining restaurants
: Fábry Ágnes
: Fábry Ágnes
Examining restaurant resilience during the energy crisis
: Manhertz Gréta
: Manhertz Gréta
Investigation of business models in fine dining restaurants
: Verzár Olivia
: Verzár Olivia
The impact of social media on consumers' restaurant choices
: Keresztes Vanessza
: Keresztes Vanessza
Investigating the influence of live music on restaurant consumption
: Takács Fanni
: Takács Fanni
Elektronikus partnerkapcsolatok a logisztikában – betekintés egy luxus divatmárka logisztikai folyamataiba
: Sas Fanni Sára
: Sas Fanni Sára
A magyar luxus divatipar e-kereskedelmi és fenntarthatósági szempontok szerint
: Tóth Blanka
: Tóth Blanka
The process of making a restaurant from the ground up
: Fidy Mátyás
: Fidy Mátyás
Fogyasztói magatartás a hazai egészségpiacon a kis- és középvállalkozások szemszögéből
: Andik Szandra
: Andik Szandra
The examination of the purchasing process of the catering equipment in hotels and restaurants.
: Kapitány Claudia
: Kapitány Claudia
Investigating the Food Waste Management in two Chinese Restaurants
: Wang Keyan
: Wang Keyan
Analysis of Hungarian fine dining restaurants' marketing activities
: Fekecs Máté György
: Fekecs Máté György
The investigation of managerial duties in the case of high-class restaurants
: Bárányos Bence
: Bárányos Bence
Luxus, vagy szükség? A FreeBake, mint induló "mentes" pékség marketingstratégiája
: Prémus Viktória
: Prémus Viktória
Hasonló tételek
-
Luxus divatmárkák marketingaktivitása Magyarországon
: Kovács Virág -
A luxus divatmárkák és a fogyasztói magatartás vizsgálata
: Egyed Ádám -
Luxus a természetben A glamping szerepe az élményalapú turizmusban
: Orgován Kristóf -
Starting up a Restaurant Business/Restaurant Entrepreneurship in Budapest
: Shoaib Hanif -
Egy luxus szálloda különböző részlegeinek együttműködése
: Varga Lilla