Üzleti tervezés előkészítése, egy induló szörpkészítő vállalkozás példáján keresztül
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | élelmiszeripari vállalkozások kis- és mikrovállalkozások üzleti terv készítése üzleti tervezés vállalkozás indítása |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/46154 |
| Kivonat: | Dolgozatom szakirodalmi részében összefoglalom, hogyan születnek üzleti ötletekből valós vállalkozások, milyen állomások jellemzik a folyamatot. Ezt követően az üzleti tervezés lépéseit taglalom, majd rátérek a stratégiai tervezés témájára. A szakirodalmi elemzést követően kutatási tervem ismertetésével folytatom, és kutatási kérdéseim leírásával. Kutatásom fő célja, hogy a célcsoport visszajelzései alapján a legmegfelelőbben alakíthassuk ki a későbbiek folyamán egy őstermelő szörpjeinek piacra lépési stratégiáját, és kisvállalkozássá alakulását. Igyekeztem vizsgálni továbbá, hogyan reagál a célcsoport a kiszerelésre, tervezett árazásra, és a tervezett értékesítési stratégiára. A vizsgálandó csoport vendéglátóipari vállalkozást vezető alkalmazott vagy tulajdonos. |
|---|