A helyi termékekre épülő vendéglátás jó példája, a Nagylaposi Birkacsárda

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bárdi Dominika Beáta
Other Authors: Hidvégi Hedvig
Format: Thesis
Kulcsszavak:agrárgazdaság
Alföld
Dél-Alföld
Észak-Alföld
helyi termék
magyar mezőgazdaság
mezőgazdaság
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/46182

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg46182
005 20230803164340.0
008 230803suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Bárdi Dominika Beáta 
245 1 2 |a A helyi termékekre épülő vendéglátás jó példája, a Nagylaposi Birkacsárda  |c Bárdi Dominika Beáta  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Szakdolgozatomban a helyi termékekre épülő vendéglátást fogom bemutatni, az alföldi Nagylaposi Birkacsárdán keresztül. Véleményem szerint témám nagyon aktuális napjainkban, hiszen egyre divatosabb helyi termékeket fogyasztani és éttermek esetében is egyre nagyobb figyelmet kapnak ezen termékek.  Bemutatom az Alföldön tevékenykedő helyi termelőket és termékeiket, értékesítési lehetőségeiket és az étterem kínálatát is ismertetem. Dolgozatomban foglalkozok a családi vállalkozásokat érintő generációváltással, a családon belüli munkamegosztással és a felmerülő konfliktusokkal. 
695 |a agrárgazdaság 
695 |a Alföld 
695 |a Dél-Alföld 
695 |a Észak-Alföld 
695 |a helyi termék 
695 |a magyar mezőgazdaság 
695 |a mezőgazdaság 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/46182/1/YIM0AH_SZD.pdf  |z Dokumentum-elérés