Ugrás a tartalomra
VuFind
  • Bejelentkezés
    • Magyar
    • angol
Összetett keresés
  • Korszerű ételkészítési technol...
  • Tétel idézése
  • Küldés e-mail-ben
  • Nyomtatás
  • Tétel exportálása
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Hozzáadás a kedvencekhez
  • Permanent link
Borítókép

Korszerű ételkészítési technológiák oktatása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szabó Zoltán
További közreműködők: Kovács László
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Oktatás
vendéglátóipar
Konyhatechnológia
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/4769
  • Példányok
  • Leíró adatok
  • Üzenet
  • Hasonló tételek
  • Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)

Dokumentum elérés

Dokumentum-elérés

Hasonló tételek

  • Ételkészítési technológiák a Tulip Inn Millenniumban
    ‌: Resch Miklós
  • Az ételkészítési ismeretek és gyakorlatok oktatása napjainkban
    ‌: Kónya András
  • A vendéglátásban alkalmazható korszerű konyhatechnológiák és azok oktatása a szakácsképzésben
    ‌: Gerlei Gabriella Csilla
  • A Budaörsi Ételbár termelési és ételkészítési folyamatainak bemutatása.
    ‌: Szabó Róbert
  • A magyar konyha elemzése, különös tekintettel a korszerű technológiák és az alapanyagok felhasználásának szempontjából
    ‌: Dubecz Sándor

Keresési lehetőségek

  • Keresési előzmények
  • Összetett keresés

További keresési lehetőségek

  • Böngészés
  • Betűrend szerinti listázás
  • Legújabb tételek

Segítségre van szüksége?

  • Keresési segédlet
  • GYIK