Korszerű ételkészítési technológiák oktatása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szabó Zoltán
További közreműködők: Kovács László
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Oktatás
vendéglátóipar
Konyhatechnológia
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/4769

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg4769
005 20160303123534.0
008 151216suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Szabó Zoltán 
245 1 0 |a Korszerű ételkészítési technológiák oktatása  |c Szabó Zoltán  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Oktatás 
695 |a vendéglátóipar 
695 |a Konyhatechnológia 
700 1 |a Kovács László  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/4769/1/szakdoga%20el%C5%91lapos%20teljes.pdf  |z Dokumentum-elérés