A mediterrán konyha népszerűsége és a mediterrán diéta ismertsége
Elmentve itt :
Szerző: | Wellmann Borbála |
---|---|
További közreműködők: | Sándor Dr. Dénes |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | mediterrán konyha diéta étkezés táplálkozás olasz konyha spanyol konyha görög konyha |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/4790 |
Hasonló tételek
Mediterrán országok regionalizmusa és az euro-mediterrán partnerség
: Nemesrévi Ágnes
: Nemesrévi Ágnes
Euro-mediterrán együttműködés a barcelonai folyamattól a mediterrán unió létrehozásáig
: Bakos Petra
Megjelent: (2013)
: Bakos Petra
Megjelent: (2013)
Az Euro-mediterrán együttműködés a Barcelonai Folyamat és a Mediterrán Unió tükrében
: Széki Dorottya
Megjelent: (2013)
: Széki Dorottya
Megjelent: (2013)
A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Veresné Kerepesi Adrienn
: Veresné Kerepesi Adrienn
Egy mediterrán étterem vizsgálata vezetői és dolgozói szemszögből
: Gremsberger Edvin
: Gremsberger Edvin
A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Kemenczés Lili
: Kemenczés Lili
Mediterrán konyhák, étkezési szokások és megjelenésük a magyar vendéglátásban
: Kiss Ádám
: Kiss Ádám
Az Európai Unió mediterrán térsége és a 2008-as gazdasági válság
: Sárvári Zoltán
Megjelent: (2012)
: Sárvári Zoltán
Megjelent: (2012)
Az 5+5 Védelmi Kezdeményezés, mint a mediterrán együttműködés egyik pillére
: Balázs Zita
: Balázs Zita
Észak-Amerikai Konyha és Népszerűsége Magyarországon
: Dávid Trisztán Tibor
: Dávid Trisztán Tibor
Veszélyes áruk szállítása, szállítmányozása a gyakorlatban a Mediterran Shipping Company Magyarország Kft.-nél
: Magyar Mátyás
: Magyar Mátyás
Olaszország külgazdasági kapcsolatrendszere és annak változásai a válság hatására, különös tekintettel a mediterrán államokkal való kapcsolatra
: Kovács Lilla Júlia
: Kovács Lilla Júlia
Diétás igények napjainkban
: Kalmár Dóra
: Kalmár Dóra
A bakancsos turizmus népszerűsége és az Országos Kéktúra ismertsége a hazai lakosság körében
: Hamar Eszter
: Hamar Eszter
A NOBU éttermek sikerének kulcsa és a japán konyha népszerűsége a hazai fogyasztók körében
: Báder Luca
: Báder Luca
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége
: Kocsis Krisztina
: Kocsis Krisztina
Diétás ételválasztás lehetősége a hazai vendéglátóhelyeken
: Zrinszky Réka Andrea
: Zrinszky Réka Andrea
A diétás ismeretek integrálása a középszintű vendéglátó képzésekbe
: Korsós Gabriella
: Korsós Gabriella
A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban
: Tóth Adrienn
: Tóth Adrienn
A diétás desszertfogyasztás lehetőségei- Egy budapesti cukrászda bemutatása
: Hertner Zsófia
: Hertner Zsófia
Diétás sütemények és desszertek választékának vizsgálata Hévíz kávézóiban, cukrászdáiban
: Szabadszállási-Tóbi Nikoletta
: Szabadszállási-Tóbi Nikoletta
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Icon the restaurant étlapján
: Gál Eszter
: Gál Eszter
A múzeumandragógia népszerűsége Magyarországon
: Czigler Nóra
: Czigler Nóra
Az életmódváltás, mint új divat diéta és a média kapcsolata
: Tóth Kristóf Sebestyén
: Tóth Kristóf Sebestyén
Szállodai metakeresők népszerűsége Magyarországon
: Havacs Péter
: Havacs Péter
Vietnam tengerparti turizmusának népszerűsége
: Chu Hoang Mai
: Chu Hoang Mai
Vidéki online ételrendelés népszerűsége
: Gesztesi Barnabás
: Gesztesi Barnabás
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége a Novotel Budapest City-ben
: Zrinszky Réka
: Zrinszky Réka
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Abacus Business&Wellness Hotelben
: Bartos Boglárka
: Bartos Boglárka
A karibi gasztronómia és ismertsége hazánkban
: Lobenwein Klaudia Enikő
: Lobenwein Klaudia Enikő
A portugál gasztronómia és ismertsége hazánkban
: Takács Kíra
: Takács Kíra
Gluténmentes konyha a mindennapok gasztronómiájában
: Magyar Petronella
: Magyar Petronella
Hasonló tételek
-
Mediterrán országok regionalizmusa és az euro-mediterrán partnerség
: Nemesrévi Ágnes -
Euro-mediterrán együttműködés a barcelonai folyamattól a mediterrán unió létrehozásáig
: Bakos Petra
Megjelent: (2013) -
Az Euro-mediterrán együttműködés a Barcelonai Folyamat és a Mediterrán Unió tükrében
: Széki Dorottya
Megjelent: (2013) -
A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Veresné Kerepesi Adrienn -
Egy mediterrán étterem vizsgálata vezetői és dolgozói szemszögből
: Gremsberger Edvin